Прикажувам 1–12 од 15 резултати

Прикажи 9 12 18 24

VIVAX ACP-09CH25AEMI R32

22.999 ден
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP(sad)A++ (6.3/4.0) МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:3400.00 W МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:3370.00 W ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:2638/2930 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:732 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:733 W ПРОТОК НА ВОЗДУХ:466.00 m3 КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:1.00 l/h НИВО НА БУЧАВА:38.50 dB РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -15 ℃ ДО 50 ℃ МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:7.60 kg МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:23.20 kg ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:до 25 м2 ФРЕОН:R32 ФИЛТРИ:Bio филтер, филтер за прашина ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:720 X 495 X 270 mm ГАРАНЦИЈА:5 години ИСПОРАКА:Не е на лагер

VIVAX ACP-09CH25AERI R32

33.999 ден
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP(sad)A++ (7.1/4.0) МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ: 3195.00 W МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ: 3663.00 W ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 2640/2931 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ: 703 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ :731 W ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 416.00 m3 КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ: 1.00 l/h НИВО НА БУЧАВА: 39.00 dB РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: ОД -20 ℃ ДО 50 ℃ МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: 7.30 kg МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА: 27.20 kg ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: до 25 м2 ФРЕОН: R32 ФИЛТРИ: Јонизатор, Bio-филтер ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА: 770 X 555 X 300 mm ГАРАНЦИЈА: 5 години ИСПОРАКА: Не е на лагер

VIVAX ACP-12CH35AEMIS R32

27.999 ден
 • ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP(sad)A++ (6.1/4.0) МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ: 4162.00 W МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ: 4220.00 W ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 3517/3810 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ: 1213 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ: 1088 W ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 540.00 m3 КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ: 1.20 l/h НИВО НА БУЧАВА: 40.50 dB РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: ОД -15 ℃ ДО 50 ℃ МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: 7.60 kg МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА: 23.20 kg ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: до 35 м2 ФРЕОН: R32 ФИЛТРИ: Bio-филтер, Филтер за прашина ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА: 720 X 495 X 270 mm ГАРАНЦИЈА: 5 години ИСПОРАКА: Веднаш - на лагер

VIVAX ACP-12CH35AEQI R32

25.999 ден
 • ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP(sad)A++ (6.1/4.0) МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ: 4162.00 W МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ: 4220.00 W ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 3517/3810 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ: 1213 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ: 1088 W ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 600.00 m3 КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ: 1.20 l/h НИВО НА БУЧАВА: 40.50 dB РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: ОД -15 ℃ ДО 50 ℃ МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: 7.60 kg МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА: 23.20 kg ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: до 35 м2 ФРЕОН: R32 ФИЛТРИ: Филтер за прашина, Cold catalyst филтер ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА: 720 X 495 X 270 mm ГАРАНЦИЈА: 5 години ИСПОРАКА: Не е на лагер

VIVAX ACP-12CH35AERI R32 GOLD

36.999 ден
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP(sad)A++ (7.0/4.1) МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ: 4162.00 W МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ: 4777.00 W ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 3520/3810 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ: 1089 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ: 1050 W ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 515.00 m3 КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ: 1.20 l/h НИВО НА БУЧАВА: 38.00 dB РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: ОД -20 ℃ ДО 50 ℃ МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: 8.20 kg МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА: 26.50 kg ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: до 35 м2 ФРЕОН: R32 ФИЛТРИ: Јонизатор, Bio-филтер ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА: 770 X 555 X 300 mm ГАРАНЦИЈА: 5 години ИСПОРАКА: Веднаш - на лагер

VIVAX ACP-12CH35AERI R32 RED

36.999 ден
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP(sad)A++ (7.0/4.1) МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ: 4162.00 W МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ: 4777.00 W ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 3520/3810 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ: 1089 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ: 1050 W ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 515.00 m3 КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ: 1.20 l/h НИВО НА БУЧАВА: 38.00 dB РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: ОД -20 ℃ ДО 50 ℃ МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: 8.20 kg МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА: 27.00 kg ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: до 35 м2 ФРЕОН: R32 ФИЛТРИ: Јонизатор, Bio-филтер, Филтер за прашина ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА: 770 X 555 X 300 mm ГАРАНЦИЈА: 5 години ИСПОРАКА: Веднаш - на лагер

VIVAX ACP-12CH35AERI R32 SILVER

36.999 ден
 • ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP(sad)A++ (7.0/4.1) МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ: 4162.00 W МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ: 4777.00 W ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:   ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:1089 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ: 1050 W ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 515.00 m3 КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ: 1.20 l/h НИВО НА БУЧАВА: 38.00 dB РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: ОД -20 ℃ ДО 50 ℃ МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: 8.20 kg МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА: 26.50 kg ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: до 35 м2 ФРЕОН: R32 ФИЛТРИ: Јонизатор, Bio-филтер, Филтер за прашина ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА: 770 X 555 X 300 mm ГАРАНЦИЈА: 5 години ИСПОРАКА: Веднаш - на лагер

VIVAX ACP-12CH35AERI R32 SILVER MIRROR

37.999 ден
 • ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP(sad)A++ (7.0/4.1) МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ: 4162.00 W МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ: 4777.00 W ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 3520/3810 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ: 1089 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ: 1050 W ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 515.00 m3 КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ: 1.20 l/h НИВО НА БУЧАВА: 38.00 dB РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: ОД -20 ℃ ДО 50 ℃ МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: 8.20 kg МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА: 27.00 kg ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: до 35 м2 ФРЕОН: R32 ФИЛТРИ: Јонизатор, Bio-филтер, Филтер за прашина ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА: 770 X 555 X 300 mm ГАРАНЦИЈА: 5 години ИСПОРАКА: Веднаш - на лагер

VIVAX ACP-12CH35AEVI R32

39.999 ден
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP(sad)A+++ (8.5/4.6) МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ: 4443.00 W МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ: 4357.00 W ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 3517/3810 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ: 1034 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ: 1027 W ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 558.00 m3 КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ: 1.20 l/h НИВО НА БУЧАВА: 37.50 dB РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: ОД -25 ℃ ДО 50 ℃ МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: 10.50 kg МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА: 26.70 kg ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: до 40 м2 ФРЕОН: R32 ФИЛТРИ: Филтер за прашина,Bio филтер ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА: 765 X 555 X 303 mm ГАРАНЦИЈА: 5 години ИСПОРАКА: Веднаш - на лагер

VIVAX ACP-12CH35AEYI R32

59.990 ден
 • Indoor ACP-12CH35AEYI/Is
  Outdoor ACP-12CH35AEYI/Os
  Power supply Ph-V-Hz 220-240V,1Ph,50Hz
  Rated Cooling Capacity Btu/h 12000(3519~16432)
  Cooling Power input W 748(102~1955)
  Cooling  Current A 3.25(0.4~8.5)
  Rated Heating Capacity Btu/h 14500(2569~24566)
  Heating Power input W 924(104~2625)
  Heating Current A 4.01(0.45~11.4)
  Seasonal Cooling Pdesignc kW 3.5
  SEER W/W 9.2
  Energy Efficiency Class A+++
  Heating(Average ) Pdesignh kW 2.2
  SCOP W/W 5.3
  Energy Efficiency Class A+++
  Tbiv -7
  Heating(Warmer ) Pdesignh kW 3.0
  SCOP W/W 6.0
  Energy Efficiency Class A+++
  Tbiv 2
  Heating(Colder) Pdesignh kW 3.7
  SCOP W/W 4.2
  Energy Efficiency Class A+
  Tbiv -10
  Tol -15
  Moisture Removal L/h /
  Max. input consumption W 2950
  Max. current A 13
  Starting current A 0
  Compressor Model KSN98D64UFZ3
  Type ROTARY
  Brand GMCC
  Capacity W 1930/3100 ±3%
  Input W 292/765 ±3%
  Rated current(RLA) A 2.15/4.65 ±3%
  Locked rotor Amp(LRA) A /
  Thermal protector /
  Thermal protector position NA
  Capacitor μF /
  Refrigerant oil/oil charge ml ESTER OIL VG74  300±10
  Indoor fan motor Model ZKFP-20-8-6-7
  Old Model
  Input W 50.0
  Capacitor uF 0
  Speed(Hi/Mi/Lo) r/min 1250/950/650
  Indoor coil a.Number of rows 4
  b.Tube pitch(a)x row pitch(b) mm 21x13.37+14.5x10
  c.Fin spacing mm 1.2
  d.Fin type (code) Hydrophilic aluminum
  e.Tube outside dia.and type mm Φ5+Φ7,Inner groove tube
  f.Coil length x height x width mm 675x84x40.11+675x217.5x40
  g.Number of circuits 5
  Indoor air flow (Hi/Mi/Lo) m3/h 575/497/340
  Indoor noise level (Hi/Mi/Lo) dB(A) 43/34/24
  Indoor sound power level dB(A) 59
  Indoor unit Dimension(W*D*H) mm 895x248x298
  Packing   (W*D*H) mm 985x370x350
  Net/Gross weight Kg 12.7/17.5
  Outdoor fan motor Model ZKFN-34-10-1-3
  Input W /
  Capacitor uF 0
  Speed r/min 850/750/450
  Outdoor coil a.Number of rows 2.0
  b.Tube pitch(a)x row pitch(b) mm 21x22
  c.Fin spacing mm 1.3
  d.Fin type (code) Hydrophilic aluminum
  e.Tube outside dia.and type mm Ф7,Inner groove tube
  f.Coil length x height x width mm 860*504*44
  g.Number of circuits 4
  Outdoor air flow m3/h 2350
  Outdoor sound pressure level dB(A) 55.5
  Outdoor sound power level dB(A) 60
  Outdoor unit Dimension(W*D*H) mm 805x330x554
  Packing  (W*D*H) mm 915x370x615
  Net/Gross weight Kg 32.3/34.8
  Refrigerant Type R32
  GWP 675
  Charged quantity Kg 0.9
  Design pressure MPa 4.3/1.7
  Refrigerant piping Liquid side/ Gas side mm(inch) 6.35mm(1/4in)/9.52mm(3/8in)
  Max. refrigerant pipe length m 25
  Max. difference in level m 10
  Connection wiring 1.5x5//
  Plug type //no-plug
  Thermostat type (Remote Control)
  Room  temperature Indoor(cooling/ heating) 16~32/0~30
  Outdoor(cooling/heating) -32~50/-32~30
  Application area   (Cooling Standard) m2 16~23

VIVAX ACP-18CH50AEQI R32

43.999 ден
 • ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP(sad)A++ (7.1/4.0) МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ: 6130.00 W МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ: 6740.00 W ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 5280/5570 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ: 1539 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ: 1480 W ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 840.00 m3 КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ: 1.80 l/h НИВО НА БУЧАВА: 44.00 dB РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: ОД -15 ℃ ДО 50 ℃ МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: 10.00 kg МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА: 34.00 kg ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: до 55 м2 ФРЕОН: R32 ФИЛТРИ: Филтер за прашина, Cold catalyst филтер ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА: 800 X 554 X 333 mm ГАРАНЦИЈА: 3 години

VIVAX ACP-18CH50AERI R32

50.999 ден
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP(sad)A++ (6.4/4.0) МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ: 6154.00 W МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ: 6800.00 W ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 5280/5568 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ: 1547 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ: 1500 W ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 750.00 m3 КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ: 1.80 l/h НИВО НА БУЧАВА:41.00 dB РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: ОД -20 ℃ ДО 50 ℃ МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: 10.80 kg МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА: 37.00 kg ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: до 60 м2 ФРЕОН: R32 ФИЛТРИ: Јонизатор, Bio-филтер ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА: 800 X 554 X 333 mm ГАРАНЦИЈА: 5 години ИСПОРАКА:Веднаш - на лагер