Прикажувам 1–12 од 56 резултати

Прикажи 9 12 18 24

Carrier CRYSTAL 42QHC012D8SA / 38QHC012D8S

32.990 ден
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ: 4200.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 3520/3800 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ: 1200 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ: 1100 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 510.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ: 1.00 l/h
НИВО НА БУЧАВА: 40.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: ОД -15 ℃  ДО 46 ℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: 8.50 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА: 27.00 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: до 35 м2
ФРЕОН: R32
ФИЛТРИ: HEPA, Cold Catalyst, PreFilter, Vitamin C, Ionizer филтер
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА: 770 X 555 X 300 mm
ГАРАНЦИЈА: 3 години
ИСПОРАКА: ПО ДОГОВОР

Carrier Crystal II 42QHB09D8SA / 38QHB09D8S

30.990 ден
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: (SEER/SCOP(sad)A+++ (7.1/5.1) МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ: 3200.00 W МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ: 3600.00 W ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 2640/2800 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ: 740 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ: 720 W ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 420.00 m3 КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ: 1.00 l/h НИВО НА БУЧАВА: 38.00 dB РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: ОД -15 ℃ ДО 46 ℃ МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: 7.30 kg МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА: 27.00 kg ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: до 25 м2 ФРЕОН: R32 ФИЛТРИ: HEPA,Cold catalyst, Vitamin C, Ionizer филтер ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА: 900 X 595 X 345 mm ГАРАНЦИЈА: 3 години ИСПОРАКА: ПО ДОГОВОР

Carrier Crystal II 42QHB12D8SA / 38QHB12D8S

34.990 ден
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: (SEER/SCOP(sad)A+++ (6.8/5.1) МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ: 4100.00 W МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ: 4700.00 W ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 3520/3800 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ: 1200 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ: 1100 W ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 530.00 m3 КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ: 1.00 l/h НИВО НА БУЧАВА: 39.00 dB РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: ОД -15 ℃ ДО 46 ℃ МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: 8.20 kg МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА: 27.00 kg ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: до 35 м2 ФРЕОН: R32 ФИЛТРИ: HEPA,Cold catalyst, Vitamin C, Ionizer филтер ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА: 900 X 595 X 345 mm ГАРАНЦИЈА: 3 години ИСПОРАКА: ПО ДОГОВОР

Carrier Crystal II 42QHB18D8SA / 38QHB18D8S

49.990 ден
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: (SEER/SCOP(sad)A+++ (6.4/51) МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ: 6100.00 W МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ: 6800.00 W ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 5280/5500 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ: 1630 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ: 1480 W ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 750.00 m3 КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ: 1.50 l/h НИВО НА БУЧАВА: 42.00 dB РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: ОД -15 ℃ ДО 46 ℃ МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: 10.80 kg МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА: 37.00 kg ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: до 60 м2 ФРЕОН: R32 ФИЛТРИ: HEPA,Cold catalyst, Vitamin C, Ionizer филтер ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА: 920 X 625 X 390 mm ГАРАНЦИЈА: 3 години ИСПОРАКА: ПО ДОГОВОР

Carrier Crystal II 42QHB24D8SA / 38QHB24D8S

59.990 ден
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: (SEER/SCOP(sad)A+++ (6.4/5.1) МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ: 8400.00 W МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ: 9400.00 W ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 7040/7600 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ: 2320 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ: 2200 W ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 1050.00 m3 КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ: 2.50 l/h НИВО НА БУЧАВА: 46.00 dB РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: ОД -15 ℃ ДО 46 ℃ МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: 12.90 kg МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА: 50.00 kg ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: до 80 м2 ФРЕОН: R32 ФИЛТРИ: HEPA,Cold catalyst, Vitamin C, Ionizer филтер ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА: 965 X 775 X 395 mm ГАРАНЦИЈА: 3 години ИСПОРАКА: ПО ДОГОВОР

Carrier Infinity Ultimate 42QHB09D8S / 38QHB09D8S

31.990 ден
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: (SEER/SCOP(sad)A+++ (7.1/5.1) МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ: 3200.00 W МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ: 3600.00 W ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 2640/2800 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ: 740 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ: 720 W ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 420.00 m3 КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ: 1.00 l/h 3НИВО НА БУЧАВА: 8.00 dB РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: ОД -15 ℃ ДО 46 ℃ МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: 7.30 kg МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА: 27.00 kg ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: до 25 м2 ФРЕОН: R32 ФИЛТРИ: Cold catalyst филтер ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА: 770 X 555 X 300 mm ГАРАНЦИЈА: 3 години ИСПОРАКА: ПО ДОГОВОР

Carrier Infinity Ultimate 42QHB12D8S / 38QHB12D8S

34.990 ден
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: (SEER/SCOP(sad)A+++ (6.8/5.1) МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ: 4100.00 W МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ: 4700.00 W ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 3520/3800 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ: 1200 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ: 1100 W ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 530.00 m3 КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ: 1.00 l/h НИВО НА БУЧАВА: 39.00 dB РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: ОД -15 ℃ ДО 46 ℃ МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: 8.20 kg МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА: 27.00 kg ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: до 35 м2 ФРЕОН: R32 ФИЛТРИ: Cold catalyst филтер ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА: 770 X 555 X 300 mm ГАРАНЦИЈА: 3 години ИСПОРАКА: ПО ДОГОВОР

Carrier Infinity Ultimate 42QHB18D8S / 38QHB18D8S

49.990 ден
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: (SEER/SCOP(sad)A+++ (6.4/5.1) МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ: 6100.00 W МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ: 6800.00 W ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 5280/5500 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ: 1630 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ: 1480 W ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 750.00 m3 КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ: 1.50 l/h НИВО НА БУЧАВА: 42.00 dB РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: ОД -15 ℃ ДО 46 ℃ МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: 10.80 kg МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА: 37.00 kg ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: до 60 м2 ФРЕОН: R32 ФИЛТРИ: Cold catalyst филтер ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА: 800 X 554 X 333 mm ГАРАНЦИЈА: 3 години ИСПОРАКА: ПО ДОГОВОР

Carrier Infinity Ultimate 42QHB24D8S / 38QHB24D8S

63.990 ден
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: (SEER/SCOP(sad)A+++ (6.4/5.1) МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ: 8400.00 W МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ: 9400.00 W ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 7040/7600 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ: 2320 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ: 2200 W ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 1050.00 m3 КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ: 2.50 l/h НИВО НА БУЧАВА: 46.00 dB РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: ОД -15 ℃ ДО 46 ℃ МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: 12.90 kg МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА: 50.00 kg ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: до 80 м2 ФРЕОН: R32 ФИЛТРИ: Cold catalyst филтер ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА: 845 X 702 X 363 mm ГАРАНЦИЈА: 3 години ИСПОРАКА: ПО ДОГОВОР

DAIKIN FTXF-D60A / RXF-D60A

82.900 ден
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP(sad)A++ (6.15/4.06) МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ: 7000.00 W МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ: 8000.00 W ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 6000/6400 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ: 1850 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ: 1630 W ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 1038.00 m3 КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ: 0.00 l/h НИВО НА БУЧАВА: 45.00 dB РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: ОД -15 ℃ ДО 46 ℃ МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: 13.50 kg МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА: 47.00 kg ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: до 70 м2 ФРЕОН: R32 ФИЛТРИ: Филтер против мувла ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА: 825 X 735 X 300 mm ГАРАНЦИЈА: 3 години 

HAIER DAWN AS35S2SD1FA/1U35S2SJ1FA

50.990 ден
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: (SEER/SCOP(sad) A+++ (8.5/4.6) МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ: 4300.00 W МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ: 5800.00 W ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 3500/4200 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ: 870 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ: 1050 W ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 700.00 m3 КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ: 1.60 l/h НИВО НА БУЧАВА: 35.00 dB РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: ОД -15 ℃ ДО 43 ℃ МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: 11.80 kg МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА: 37.40 kg ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: до 35 м2 ФРЕОН: R32 ФИЛТРИ: Анти бактериски филтер, Nano-aqua јонизатор. ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА: 820 X 614 X 338 mm ГАРАНЦИЈА: 3 години ИСПОРАКА: ПО ДОГОВОР

HAIER FLEXIS CARBON BLACK AS35S2SF1FA / 1U35S2SM1FA

41.990 ден
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP(sad)A++ (7.2/4.6) МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ: 6000.00 W МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ: 6900.00 W ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 5200/6000 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ: 1410 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ: 1500 W ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 900.00 m3 КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ: 2.00 l/h НИВО НА БУЧАВА: 45.00 dB РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: ОД -20 ℃ ДО 43 ℃ МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: 12.00 kg МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА: 37.80 kg ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: до 60 м2 ФРЕОН: R32 ФИЛТРИ: Антибактериски филтер ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА: 820 X 338 X 614 mm ГАРАНЦИЈА: 3 години ИСПОРАКА: ВЕДНАШ - НА ЛАГЕР