Се прикажуваат сите 4 резултати

Прикажи 9 12 18 24

HISENSE ENERGY SE KA35XR0EG-KA35XR0EW

34.990 ден
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP(sad)A+++ (8.5/4.6) МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ: 4000.00 W МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ: 4400.00 W ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 3500/3900 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ: 890 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ: 1000 W ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 580.00 m3 КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ: 1.20 l/h НИВО НА БУЧАВА: 40.00 dB РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: ОД -20 ℃ ДО 43 ℃ МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: 7.50 kg МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА: 33.00 kg ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: до 35 м2 ФРЕОН: R32 ФИЛТРИ: 4in1 филтер (Vitamin C, катехин, сребрени јони и Hepa филтер) и Филтер за прашина. ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА: 810 X 585 X 280 mm ГАРАНЦИЈА: 3 години ИСПОРАКА: ПО ДОГОВОР

HISENSE ENERGY SE KA50BS0EG-KA50BS0EW

47.990 ден
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP(sad)A++ (7.8/4.6) МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ: 6300.00 W МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ: 6200.00 W ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 5000/5400 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ: 1295 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ: 1380 W ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 950.00 m3 КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ: 2.00 l/h НИВО НА БУЧАВА: 44.00 dB РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: ОД -20 ℃ ДО 43 ℃ МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: 10.30 kg МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА: 39.00 kg ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: до 55 м2 ФРЕОН: R32 ФИЛТРИ: 4in1 филтер (Vitamin C, катехин, сребрени јони и Hepa филтер), Филтер со активен јаглен и Филтер за прашина. ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА: 860 X 667 X 310 mm ГАРАНЦИЈА: 3 години ИСПОРАКА: ПО ДОГОВОР

HISENSE WINGS PRO KB35YR3EG-KB35YR3EW

28.990 ден
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP(sad)A++  (6.1/4.0) МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ: 4000.00 W МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ: 4200.00 W ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 3400/3800 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ: 1140 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ: 1050 W ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 550.00 m3 КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ: 1.20 l/h НИВО НА БУЧАВА: 39.00 dB РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: ОД -15 ℃ ДО 43 ℃ МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: 7.70 kg МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА: 22.00 kg ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: до 35 м2 ФРЕОН: R32 ФИЛТРИ:4in1 филтер (Vitamin C, катехин, сребрени јони и Hepa филтер), Филтер со активен јаглен и Филтер за прашина. ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА: 660 X 483 X 240 mm ГАРАНЦИЈА: 3 години ИСПОРАКА: ПО ДОГОВОР

HISENSE WINGS PRO KB50XS1EG-KB50XS1EW

40.990 ден
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP(sad)A++ (6.1/4.0) МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ: 6000.00 W МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ: 6250.00 W ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 5000/5600 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ: 1540 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ: 1550 W ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 880.00 m3 КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ: 2.00 l/h НИВО НА БУЧАВА: 45.00 dB РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА :ОД -15 ℃ ДО 43 ℃ МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: 10.00 kg МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА: 34.00 kg ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: до 55 м2 ФРЕОН: R32 ФИЛТРИ: 4in1 филтер (Vitamin C, катехин, сребрени јони и Hepa филтер), Филтер со активен јаглен и Филтер за прашина. ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА: 810 X 585 X 280 mm ГАРАНЦИЈА: 3 години ИСПОРАКА: ПО ДОГОВОР