Се прикажуваат сите 3 резултати

Прикажи 9 12 18 24

TOSHIBA HAORI PREMIUM RAS-B10N4KVRG-E / RAS-10J2AVSG-E1

64.990 ден
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP(sad)A+++ (8.60/5.10) МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ: 3200.00 W МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ: 4700.00 W ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 2500/3200 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ: 540 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ: 740 W ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 600.00 m3 КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ: 1.00 l/h НИВО НА БУЧАВА: 19.00 dB РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: ОД -15 ℃ ДО 46 ℃ МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: 11.00 kg МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА: 26.00 kg ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: до 30 м2 ФРЕОН: R32 ФИЛТРИ: Ultra pure филтер, филтер со јонизатор ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА: 550 X 780 X 290 mm ГАРАНЦИЈА: 3 години ИСПОРАКА: ПО ДОГОВОР

TOSHIBA HAORI RAS-B13N4KVRG-E / RAS-13J2AVSG-E1

74.990 ден
ОПИС: најнова Toshiba ROTARY компресорска технологија • Фабрички вграден Wi-Fi уред, “on-off” тајмер и неделен тајмер • тивка работа на

TOSHIBA HAORI RAS-B16N4KVRG-E / RAS-16J2AVSG-E1

84.990 ден
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP(sad)A++ (7.80/4.60) МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ: 5300.00 W МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ: 6300.00 W ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 4600/5500 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ: 1350 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ: 1520 W ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 730.00 m3 КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ: 2.00 l/h НИВО НА БУЧАВА: 22.00 dB РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: ОД -15 ℃ ДО 46 ℃ МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: 12.00 kg МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА: 33.00 kg ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: до 55 м2 ФРЕОН: R32 ФИЛТРИ: Ultra pure филтер, филтер со јонизатор ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА: 550 X 780 X 290 mm ГАРАНЦИЈА: 3 години ИСПОРАКА: ПО ДОГОВОР