Прикажан е еден резултат

Прикажи 9 12 18 24

DAIKIN FTXF-D60A / RXF-D60A

82.900 ден
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP(sad)A++ (6.15/4.06) МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ: 7000.00 W МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ: 8000.00 W ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 6000/6400 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ: 1850 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ: 1630 W ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 1038.00 m3 КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ: 0.00 l/h НИВО НА БУЧАВА: 45.00 dB РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: ОД -15 ℃ ДО 46 ℃ МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: 13.50 kg МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА: 47.00 kg ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: до 70 м2 ФРЕОН: R32 ФИЛТРИ: Филтер против мувла ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА: 825 X 735 X 300 mm ГАРАНЦИЈА: 3 години