Се прикажуваат сите 2 резултати

Прикажи 9 12 18 24

TOSHIBA Bi-Flow RAS-B10J2FVG-E/RAS-10J2AVSG-E

76.990 ден
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP(sad)A++ (6.6/4.2) МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ :3200.00 W МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ: 4500.00 W ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 2500/3200 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ: 590 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ: 820 W ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 492.00 m3 КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ: 1.00 l/h НИВО НА БУЧАВА:23.00 dB РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: ОД -15 ℃ ДО 46 ℃ МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: 16.00 kg МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА: 26.00 kg ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: до 30 м2 ФРЕОН: R32 ФИЛТРИ: IAQ филтер систем ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА: 780 X 550 X 290 mm ГАРАНЦИЈА: 3 години ИСПОРАКА: ПО ДОГОВОР

TOSHIBA Bi-Flow RAS-B18J2FVG-E/RAS-18J2AVSG-E

116.590 ден
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP(sad)A++ (6.2/4.0) ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:5000/6000 W ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:до 55 м2 ФИЛТРИ:IAQ филтер систем ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:780 X 550 X 290 mm ГАРАНЦИЈА:3 години