Се прикажуваат сите 3 резултати

Прикажи 9 12 18 24

VIVAX HPS-22CH65AERI/O1 R32 / НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА, 6KW, МОНОФАЗНА, R32

79.990 ден
Енергетска класа На надворешна единица A++ Капацитет На ладење 6.5 kW На греење 6.45 kW Ниво на бучава Надворешна единица

VIVAX HPS-28CH84AERI/O1 R32 / НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА, 8KW, МОНОФАЗНА, R32

91.990 ден
Енергетска класа На надворешна единица A+++ Капацитет На ладење 8.35 kW На греење 8.4 kW Моќност Просечна моќност 8 kW

VIVAX HPS-34CH100AERI/O1 R32 / НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА, 10KW, МОНОФАЗНА, R32

94.990 ден
Енергетска класа
На надворешна единица А+++
Капацитет
На ладење 10 kW
На греење 10.2 kW
Моќност
Просечна моќност 10 kW
Ниво на бучава
Надворешна единица 65 dB
Маса
Надворешна единица 67 kg
Димензии
На надворешна единица 1075 X 965 X 395mm
Останати спецификации
Препорачана површина до 100-120m2
Гаранција
Времетраење 36 месеци