Се прикажуваат сите 6 резултати

Прикажи 9 12 18 24

VIVAX ACP-12CH35AEX

14.990 ден
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP(sad)A (3.21/3.61) МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ: 3517.00 W МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ: 3810.00 W ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 3517/3810 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ: 1095 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ: 1015 W ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 568.00 m3 КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ: 1.20 l/h НИВО НА БУЧАВА: 41.00 dB РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: ОД -7 ℃ ДО 43 ℃ МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: 7.70 kg МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА: 30.00 kg ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: до 35 м2 ФРЕОН: R410A ФИЛТРИ: Cold catalyst филтер, Филтер за прашина ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА: 770 X 555 X 300 mm ГАРАНЦИЈА: 5 години ИСПОРАКА: Не е на лагер

VIVAX ACP-12CH35REA

12.990 ден
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP(sad)A (3.22/3.61) МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ: 3300.00 W МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ: 3300.00 W ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 3300/3300 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ: 1213 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ: 1088 W ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 600.00 m3 КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ: 1.40 l/h НИВО НА БУЧАВА: 40.50 dB РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: ОД -7 ℃ ДО 43 ℃ МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: 9.40 kg МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА: 27.00 kg ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: до 35 м2 ФРЕОН: R410A ФИЛТРИ: Филтер за прашина ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА: 696 X 432 X 256 mm ГАРАНЦИЈА: 5 години ИСПОРАКА: Не е на лагер

VIVAX ACP-18CH50AEX

24.990 ден
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP(sad)A (3.21/3.61) МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ: 5275.00 W МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ: 5568.00 W ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 5275/5568 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ: 1643 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ: 1542 W ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 820.00 m3 КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ: 1.80 l/h НИВО НА БУЧАВА: 43.00 dB РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: ОД -7 ℃ ДО 43 ℃ МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: 10.20 kg МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА: 35.80 kg ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: до 60 м2 ФРЕОН: R410A ФИЛТРИ: Cold catalyst филтер, Филтер за прашина ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА: 770 X 555 X 300 mm ГАРАНЦИЈА: 5 години ИСПОРАКА: Не е на лагер

VIVAX ACP-18CH50REA

23.990 ден
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ: 5100.00 W ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 5100/5100 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ: 1539 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ: 1480 W ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 900.00 m3 КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ: 2.00 l/h НИВО НА БУЧАВА: 42.00 dB РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: ОД -7 ℃ ДО 43 ℃ МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: 13.00 kg МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА: 35.20 kg ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: до 50 м2 ФРЕОН: R410A ФИЛТРИ: Филтер за прашина ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА: 780 X 540 X 245 mm ГАРАНЦИЈА: 5 години ИСПОРАКА: Не е на лагер

VIVAX ACP-24CH70AEX

32.990 ден
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP(sad)A (2.81/3.21) МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ: 7034.00 W МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ: 7327.00 W ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 7034/7327 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ: 2503 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ: 2280 W ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 1000.00 m3 КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ: 2.40 l/h НИВО НА БУЧАВА: 47.00 dB РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: ОД -7 ℃ ДО 43 ℃ МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: 12.70 kg МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА: 48.80 kg ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: до 80 м2 ФРЕОН: R410A ФИЛТРИ: Cold catalyst филтер, Филтер за прашина ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА: 845 X 702 X 363 mm ГАРАНЦИЈА: 5 години ИСПОРАКА: Не е на лагер

VIVAX ACP-24CH70REA

32.990 ден
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP(sad)A (3.1/3.61) МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ: 6800.00 W МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ: 7200.00 W ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 6800/7200 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ: 2345 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ: 2035 W ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 1200.00 m3 КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ: 2.80 l/h НИВО НА БУЧАВА: 44.50 dB РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: ОД -7 ℃ ДО 43 ℃ МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: 13.00 kg МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА: 55.70 kg ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: до 80 м2 ФРЕОН: R410A ФИЛТРИ: Филтер за прашина ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА: 890 X 697 X 353 mm ГАРАНЦИЈА: 5 години ИСПОРАКА: ПО ДОГОВОР