Се прикажуваат сите 2 резултати

Прикажи 9 12 18 24

ACP-55FS160AERI

172.990 ден
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP(sad)A+ (6.0/4.0) МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ: 18537.00 W МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ: 20397.00 W ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 16119/16998 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ: 5970 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ: 4709 W ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 2285.00 m3 КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ: 3.00 l/h НИВО НА БУЧАВА: 58.00 dB РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: ОД -15 ℃ ДО 50 ℃ МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: 60.80 kg МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА: 112.80 kg ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: до 170 м2 ФРЕОН: R32 ФИЛТРИ: Филтер за прашина ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА: 952 X 1.333 X 410 mm ГАРАНЦИЈА: 5 години ИСПОРАКА: 12 до 48 часа

VIVAX ACP-24FS70AERI

87.990 ден
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP(sad)A++ (6.5/4.0) МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ: 8528.00 W МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ: 9788.00 W ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 7033/7619 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ: 2340 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ: 2000 W ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 990.00 m3 КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ: 2.60 l/h НИВО НА БУЧАВА: 59.00 dB РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: ОД -15 ℃ ДО 50 ℃ МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: 29.90 kg МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА: 44.70 kg ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: до 70 м2 ФРЕОН: R32 ФИЛТРИ: Филтер за прашина ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА: 890 X 673 X 342 mm ГАРАНЦИЈА: 5 години ИСПОРАКА: Не е на лагер