Се прикажуваат сите 2 резултати

Прикажи 9 12 18 24

VIVAX HPS-120HM155AERI/I3

104.890 ден

Основни карактеристики Тип на уред: инвертер Димензии и тежина Нето тежина: 53 Енергија и потрошувачка Номинален капацитет за ладење: 14,5 Номинален капацитет за греење: 15,48

VIVAX HPS-42HM84AERI/I1s

98.990 ден

Основни карактеристики Бучава - UJ: 38 Тип на уред: инвертер Димензии и тежина Нето димензии - ширина: 420 Нето димензии - висина: 790 Нето димензии - длабочина: 270 Нето тежина: 37