Се прикажуваат сите 9 резултати

Прикажи 9 12 18 24

TOSHIBA Bi-Flow RAS-B10J2FVG-E/RAS-10J2AVSG-E

76.990 ден
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP(sad)A++ (6.6/4.2) МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ :3200.00 W МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ: 4500.00 W ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 2500/3200 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ: 590 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ: 820 W ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 492.00 m3 КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ: 1.00 l/h НИВО НА БУЧАВА:23.00 dB РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: ОД -15 ℃ ДО 46 ℃ МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: 16.00 kg МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА: 26.00 kg ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: до 30 м2 ФРЕОН: R32 ФИЛТРИ: IAQ филтер систем ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА: 780 X 550 X 290 mm ГАРАНЦИЈА: 3 години ИСПОРАКА: ПО ДОГОВОР

TOSHIBA Bi-Flow RAS-B13J2FVG-E/RAS-13J2AVSG-E

87.490 ден
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP(sad)A++ (6.4/4.2) МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:4100.00 W МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:5000.00 W ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:3500/4200 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:870 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:1270 W ПРОТОК НА ВОЗДУХ:528.00 m3 КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:1.20 l/h НИВО НА БУЧАВА:24.00 dB РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -15 ℃ ДО 46 ℃ МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:16.00 kg МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:30.00 kg ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:до 40 м2 ФРЕОН:R32 ФИЛТРИ:IAQ филтер систем ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:780 X 550 X 290 mm ГАРАНЦИЈА:3 години ИСПОРАКА: ПО ДОГОВОР

TOSHIBA Bi-Flow RAS-B18J2FVG-E/RAS-18J2AVSG-E

116.590 ден
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP(sad)A++ (6.2/4.0) ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:5000/6000 W ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:до 55 м2 ФИЛТРИ:IAQ филтер систем ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:780 X 550 X 290 mm ГАРАНЦИЈА:3 години

VIVAX ACP-12CT35AERI

55.000 ден
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ: 4340.00 W ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 3520/3810 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ: 1168 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ: 1100 W ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 512.00 m3 КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ: 1.20 l/h НИВО НА БУЧАВА: 43.00 dB РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: ОД -20 ℃ ДО 50 ℃ МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: 14.80 kg МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА: 34.70 kg ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: до 40 м2 ФРЕОН: R32 ФИЛТРИ: Филтер за прашина, Cold catalyst филтер ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА: 800 X 554 X 333 mm ГАРАНЦИЈА: 5 години ИСПОРАКА: Не е на лагер

VIVAX ACP-18CF50AERI R32

66.990 ден
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP(sad)A++ (6.1/4.0) МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ: 6150.00 W МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ: 7030.00 W ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 5280/5570 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ: 1640 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ: 1500 W ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 902.00 m3 КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ: 1.80 l/h НИВО НА БУЧАВА: 45.00 dB РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: ОД -20 ℃ ДО 50 ℃ МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: 26.60 kg МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА: 35.60 kg ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: до 60 м2 ФРЕОН: R32 ФИЛТРИ: Филтер за прашина, Cold catalyst филтер ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА: 800 X 554 X 333 mm ГАРАНЦИЈА :5 години ИСПОРАКА: Не е на лагер

VIVAX ACP-18CT50AERI

65.000 ден
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP(sad)A++ (6.1/4.0) МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ: 5570.00 W МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ: 6300.00 W ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 4800/5000 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ: 1630 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ: 1700 W ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 590.00 m3 КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ: 1.80 l/h НИВО НА БУЧАВА: 58.00 dB РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: ОД -20 ℃ ДО 50 ℃ МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: 14.80 kg МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА: 34.70 kg ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: до 60 м2 ФРЕОН: R32 ФИЛТРИ: Филтер за прашина ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА: 800 X 333 X 554 mm ГАРАНЦИЈА: 5 години ИСПОРАКА: Не е на лагер

VIVAX ACP-24CF70AERI R32

78.990 ден
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP(sad)A++ (6.1/4.0) МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ: 8210.00 W МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ: 8650.00 W ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 7030/7620 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ: 2190 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ: 2050 W ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 1208.00 m3 КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ: 2.40 l/h НИВО НА БУЧАВА: 50.00 dB РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: ОД -20 ℃ ДО 50 ℃ МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: 26.80 kg МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА: 66.80 kg ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: до 80 м2 ФРЕОН: R32 ФИЛТРИ: Филтер за прашина, Cold catalyst филтер ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА: 845 X 702 X 363 mm ГАРАНЦИЈА: 5 години ИСПОРАКА: 12 до 48 часа

VIVAX ACP-36CF105AERI R32

134.990 ден
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP(sad)A++ (6.1/4.0) МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ: 12020.00 W МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ: 13190.00 W ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 10550/11140 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ: 3750 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ: 2960 W ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 2160.00 m3 КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ: 3.60 l/h НИВО НА БУЧАВА: 51.00 dB РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: ОД -20 ℃ ДО 50 ℃ МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: 39.00 kg МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА: 66.80 kg ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: до 110 м2 ФРЕОН: R32 ФИЛТРИ: Филтер за прашина, Cold catalyst филтер ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА: 946 X 810 X 410 mm ГАРАНЦИЈА: 5 години ИСПОРАКА: Не е на лагер

VIVAX ACP-48CF140AERI R32

161.990 ден
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP(sad)A++ (6.1/4.0) МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ: 15110.00 W МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ: 18070.00 W ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 14200/16100 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ: 5500 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ: 5050 W ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 2329.00 m3 КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ: 4.80 l/h НИВО НА БУЧАВА: 54.00 dB РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: ОД -20 ℃ ДО 50 ℃ МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: 41.20 kg МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА: 106.70 kg ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: до 150 м2 ФРЕОН: R32 ФИЛТРИ: Филтер за прашина, Cold catalyst филтер ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА: 952 X 1.333 X 415 mm ГАРАНЦИЈА: 5 години ИСПОРАКА: Не е на лагер