Се прикажуваат сите 3 резултати

Прикажи 9 12 18 24

VIVAX ACP-09PT25AEF

18.490 ден
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP(sad)A (2.6/0) МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ: 2726.00 W МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ: 0.00 W ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 2726 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ: 970 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ: 0 W ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 398.00 m3 КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ: 2.70 l/h НИВО НА БУЧАВА: 51.00 dB РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: ОД 0 ℃ ДО 0 ℃ МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: 29.50 kg МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА: 0.00 kg ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: до 25 м2 ФРЕОН: R290 ФИЛТРИ:/ ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА: 0 X 0 X 0 mm ГАРАНЦИЈА: 3 години ИСПОРАКА: Веднаш - на лагер

VIVAX ACP-12PT35AEF

24.000 ден
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP(sad)A (2.6/0) МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ: 3517.00 W МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ: 0.00 W ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 3517 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ: 1350 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ: 0.00 W ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 420.00 m3 КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ: 3.50 l/h НИВО НА БУЧАВА: 52.00 dB РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: ОД 0 ℃ ДО 0 ℃ МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: 33.00 kg МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:0.00 kg ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: до 35 м2 ФРЕОН:R290 ФИЛТРИ:/ ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА: 0 X 0 X 0 mm ГАРАНЦИЈА: 3 години ИСПОРАКА: Веднаш - на лагер

VIVAX ACP-12PT35AEH

26.000 ден
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP(sad)A+ (2.6/2.8) МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ: 3517.00 W МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ: 2930.00 W ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:3500/2900 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ: 1350 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ: 1045 W ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 420.00 m3 КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ: 3.25 l/h НИВО НА БУЧАВА: 54.00 dB РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: ОД 0 ℃ ДО 0 ℃ МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:34.40 kg МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:0.00 kg ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: до 35 м2 ФРЕОН:R290 ФИЛТРИ:/ ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА: 0 X 0 X 0 mm ГАРАНЦИЈА: 3 години ИСПОРАКА: Не е на лагер