Прикажувам 49–60 од 89 резултати

Прикажи 9 12 18 24

TOSHIBA SHORAI EDGE RAS-B22J2KVSG-E / RAS-22J2AVSG-E

88.990 ден
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (7.30/4.60)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ: 6700.00 WМАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ: 7500.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 6100/7000 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ: 1990 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ: 1880 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 1032.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ: 2.50 l/h
НИВО НА БУЧАВА: 34.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: ОД -15 ℃  ДО 46 ℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: 14.00 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА: 34.00 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: до 80 м2
ФРЕОН: R32
ФИЛТРИ: ULTRA Pure филтер
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА: 780 X 550 X 290 mm
ГАРАНЦИЈА: 3 години
ИСПОРАКА: ПО ДОГОВОР

TOSHIBA SHORAI EDGE RAS-B24J2KVSG-E / RAS-24J2AVSG-E

102.490 ден
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP(sad)A++ (6.30/4.10) МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ: 7700.00 W МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ: 8800.00 W ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 7000/8000 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ: 2250 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ: 2350 W ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 1.12 m3 КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ: 2.50 l/h НИВО НА БУЧАВА: 35.00 dB РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: ОД -15 ℃ ДО 46 ℃ МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: 14.00 kg МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА: 42.00 kg ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: до 100 м2 ФРЕОН: R32 ФИЛТРИ: ULTRA Pure филтер ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА: 800 X 630 X 300 mm ГАРАНЦИЈА: 3 години ИСПОРАКА: 12 до 48 часа

TOSHIBA SHORAI PREMIUM RAS-B24J2KVRG-E / RAS-24J2AVRG-E

103.590 ден
 • ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (6.25/4.07)
 • МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:7700.00 W
 • МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:8800.00 W
 • ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:7000/8000 W
 • ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:2250 W
 • ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:2410 W

TOSHIBA SUPER DAISEIKAI 9 RAS-10PKVPG-E

73.490 ден
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP(sad)A+++ (10.6/5.2) МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ: 3500.00 W МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ: 4800.00 W ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 2500/3200 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ: 450 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ: 600 W ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 726.00 m3 КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ: 1.00 l/h НИВО НА БУЧАВА: 20.00 dB РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: ОД -15 ℃ ДО 46 ℃ МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: 14.00 kg МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА: 38.00 kg ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: до 35 м2 ФРЕОН: R32 ФИЛТРИ (yummi)lasma Air Purifier филтер ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА: 800 X 630 X 300 mm ГАРАНЦИЈА: 3 години ИСПОРАКА: ПО ДОГОВОР

TOSHIBA SUPER DAISEIKAI 9 RAS-13PKVPG-Е

82.990 ден
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP(sad)A+++ (9.5/5.1) МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ: 4100.00 W МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ: 6300.00 W ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 3500/4000 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ: 750 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ: 800 W ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 726.00 m3 КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ: 1.50 l/h НИВО НА БУЧАВА: 20.00 dB РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: ОД -15 ℃ ДО 46 ℃ МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: 14.00 kg МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА: 38.00 kg ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: до 45 м2 ФРЕОН: R32 ФИЛТРИ (yummi)lasma Air Purifier филтер ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА: 800 X 630 X 300 mm ГАРАНЦИЈА: 3 години ИСПОРАКА: ПО ДОГОВОР

TOSHIBA SUPER DAISEIKAI 9 RAS-16PKVPG-Е

101.490 ден
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP(sad)A+++ (8.5/4.6) МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ: 5100.00 W МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ: 6800.00 W ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 4500/5500 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ: 1080 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ: 1370 W ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 744.00 m3 КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ: 2.00 l/h НИВО НА БУЧАВА: 22.00 dB РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: ОД -15 ℃ ДО 46 ℃ МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: 14.00 kg МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА: 38.00 kg ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: до 60 м2 ФРЕОН: R32 ФИЛТРИ Plasma Air Purifier филтер ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА: 800 X 630 X 300 mm ГАРАНЦИЈА: 3 години ИСПОРАКА: ПО ДОГОВОР

TOSHIBA SUZUMI PLUS RAS-22PKVSG-E/RAS-22PAVSG-E

69.990 ден
 • ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (6.8/4.4)
 • МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:6700.00 W
 • МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:7500.00 W
 • ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:6100/7000 W
 • ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:1990 W
 • ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:2050 W

VIVAX ACP-09CH25AEMI R32

22.999 ден
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP(sad)A++ (6.3/4.0) МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:3400.00 W МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:3370.00 W ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:2638/2930 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:732 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:733 W ПРОТОК НА ВОЗДУХ:466.00 m3 КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:1.00 l/h НИВО НА БУЧАВА:38.50 dB РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -15 ℃ ДО 50 ℃ МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:7.60 kg МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:23.20 kg ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:до 25 м2 ФРЕОН:R32 ФИЛТРИ:Bio филтер, филтер за прашина ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:720 X 495 X 270 mm ГАРАНЦИЈА:5 години ИСПОРАКА:Не е на лагер

VIVAX ACP-09CH25AEMIs R32

22.999 ден
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (6.3/4.0)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:3400.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:3370.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:2638/2930 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:732 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:733 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ:466.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:1.00 l/h
НИВО НА БУЧАВА:38.50 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -15 ℃  ДО 50 
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:7.60 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:23.20 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:до 25 м2
ФРЕОН:R32
ФИЛТРИ:Bio филтер, филтер за прашина
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:720 X 495 X 270 mm
ГАРАНЦИЈА:5 години
ИСПОРАКА:Веднаш - на лагер

VIVAX ACP-09CH25AEQI R32

22.999 ден
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP(sad)A++ (6.3/4.0) МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ: 3400.00 W МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ: 3370.00 W ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 2638/2930 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ: 732 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ: 733 W ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 520.00 m3 КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ: 1.00 l/h НИВО НА БУЧАВА: 38.50 dB РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: ОД -15 ℃ ДО 50 ℃ МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: 7.60 kg МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА: 23.20 kg ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: до 25 м2 ФРЕОН: R32 ФИЛТРИ: Филтер за прашина, Cold catalyst филтер ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА: 720 X 495 X 270 mm ГАРАНЦИЈА: 5 години ИСПОРАКА: Не е на лагер

VIVAX ACP-09CH25AERI R32

33.999 ден
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP(sad)A++ (7.1/4.0) МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ: 3195.00 W МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ: 3663.00 W ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 2640/2931 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ: 703 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ :731 W ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 416.00 m3 КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ: 1.00 l/h НИВО НА БУЧАВА: 39.00 dB РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: ОД -20 ℃ ДО 50 ℃ МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: 7.30 kg МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА: 27.20 kg ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: до 25 м2 ФРЕОН: R32 ФИЛТРИ: Јонизатор, Bio-филтер ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА: 770 X 555 X 300 mm ГАРАНЦИЈА: 5 години ИСПОРАКА: Не е на лагер

VIVAX ACP-09CH25AERI+ R32 GOLD

27.999 ден
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP(sad)A++ (7.1/4.0) МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ: 3195.00 W МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ: 3663.00 W ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 2640/2931 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ: 703 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ :731 W ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 416.00 m3 КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ: 1.00 l/h НИВО НА БУЧАВА: 39.00 dB РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: ОД -20 ℃ ДО 50 ℃ МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: 7.30 kg МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА: 27.20 kg ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: до 25 м2 ФРЕОН: R32 ФИЛТРИ: Јонизатор, Bio-филтер ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА: 770 X 555 X 300 mm ГАРАНЦИЈА: 5 години ИСПОРАКА: Не е на лагер