Прикажувам 1–24 од 76 резултати

Прикажи 9 12 18 24

Carrier CRYSTAL 42QHC012D8SA / 38QHC012D8S

32.990 ден
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ: 4200.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 3520/3800 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ: 1200 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ: 1100 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 510.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ: 1.00 l/h
НИВО НА БУЧАВА: 40.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: ОД -15 ℃  ДО 46 ℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: 8.50 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА: 27.00 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: до 35 м2
ФРЕОН: R32
ФИЛТРИ: HEPA, Cold Catalyst, PreFilter, Vitamin C, Ionizer филтер
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА: 770 X 555 X 300 mm
ГАРАНЦИЈА: 3 години
ИСПОРАКА: ПО ДОГОВОР

Carrier Crystal II 42QHB09D8SA / 38QHB09D8S

30.990 ден
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP(sad)A+++ (7.1/5.1) МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ: 3200.00 W МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ: 3600.00 W ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 2640/2800 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ: 740 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ: 720 W ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 420.00 m3 КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ: 1.00 l/h НИВО НА БУЧАВА: 38.00 dB РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: ОД -15 ℃ ДО 46 ℃ МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: 7.30 kg МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА: 27.00 kg ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: до 25 м2 ФРЕОН: R32 ФИЛТРИ: HEPA,Cold catalyst, Vitamin C, Ionizer филтер ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА: 900 X 595 X 345 mm ГАРАНЦИЈА: 3 години

Carrier Crystal II 42QHB09D8SA / 38QHB09D8S

30.990 ден
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: (SEER/SCOP(sad)A+++ (7.1/5.1) МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ: 3200.00 W МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ: 3600.00 W ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 2640/2800 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ: 740 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ: 720 W ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 420.00 m3 КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ: 1.00 l/h НИВО НА БУЧАВА: 38.00 dB РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: ОД -15 ℃ ДО 46 ℃ МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: 7.30 kg МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА: 27.00 kg ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: до 25 м2 ФРЕОН: R32 ФИЛТРИ: HEPA,Cold catalyst, Vitamin C, Ionizer филтер ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА: 900 X 595 X 345 mm ГАРАНЦИЈА: 3 години ИСПОРАКА: ПО ДОГОВОР

Carrier Crystal II 42QHB12D8SA / 38QHB12D8S

34.990 ден
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: (SEER/SCOP(sad)A+++ (6.8/5.1) МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ: 4100.00 W МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ: 4700.00 W ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 3520/3800 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ: 1200 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ: 1100 W ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 530.00 m3 КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ: 1.00 l/h НИВО НА БУЧАВА: 39.00 dB РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: ОД -15 ℃ ДО 46 ℃ МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: 8.20 kg МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА: 27.00 kg ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: до 35 м2 ФРЕОН: R32 ФИЛТРИ: HEPA,Cold catalyst, Vitamin C, Ionizer филтер ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА: 900 X 595 X 345 mm ГАРАНЦИЈА: 3 години ИСПОРАКА: ПО ДОГОВОР

Carrier Crystal II 42QHB18D8SA / 38QHB18D8S

49.990 ден
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: (SEER/SCOP(sad)A+++ (6.4/51) МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ: 6100.00 W МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ: 6800.00 W ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 5280/5500 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ: 1630 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ: 1480 W ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 750.00 m3 КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ: 1.50 l/h НИВО НА БУЧАВА: 42.00 dB РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: ОД -15 ℃ ДО 46 ℃ МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: 10.80 kg МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА: 37.00 kg ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: до 60 м2 ФРЕОН: R32 ФИЛТРИ: HEPA,Cold catalyst, Vitamin C, Ionizer филтер ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА: 920 X 625 X 390 mm ГАРАНЦИЈА: 3 години ИСПОРАКА: ПО ДОГОВОР

Carrier Crystal II 42QHB24D8SA / 38QHB24D8S

59.990 ден
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: (SEER/SCOP(sad)A+++ (6.4/5.1) МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ: 8400.00 W МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ: 9400.00 W ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 7040/7600 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ: 2320 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ: 2200 W ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 1050.00 m3 КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ: 2.50 l/h НИВО НА БУЧАВА: 46.00 dB РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: ОД -15 ℃ ДО 46 ℃ МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: 12.90 kg МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА: 50.00 kg ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: до 80 м2 ФРЕОН: R32 ФИЛТРИ: HEPA,Cold catalyst, Vitamin C, Ionizer филтер ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА: 965 X 775 X 395 mm ГАРАНЦИЈА: 3 години ИСПОРАКА: ПО ДОГОВОР

Carrier Extreme 42QHG009D8SX / 38QHG009D8SX

35.990 ден
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP(sad)A+++ (7.4/5.3) МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ: 3200.00 W МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ: 3400.00 W ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 2750/2900 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ: 765 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ: 760 W ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 460.00 m3 КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ: 1.00 l/h НИВО НА БУЧАВА: 37.00 dB РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: ОД -15 ℃ ДО 50 ℃ МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: 8.00 kg МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА: 23.50 kg ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: до 25 м2 ФРЕОН: R32 ФИЛТРИ: Pre Filter, Cold catalyst, Vitamin C, Ionizer филтрирачки систем ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА: 720 X 495 X 270 mm ГАРАНЦИЈА: 3 години ИСПОРАКА: ПО ДОГОВОР

Carrier Extreme 42QHG012D8SX / 38QHG012D8SX

38.990 ден
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP(sad)A+++ (7.0/5.5) МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ: 4300.00 W МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ: 4400.00 W ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 3650/3900 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ: 1130 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ: 1050 W ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 530.00 m3 КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ: 1.00 l/h НИВО НА БУЧАВА: 37.00 dB РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: ОД -15 ℃ ДО 50 ℃ МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: 8.70 kg МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА: 23.70 kg ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: до 35 м2 ФРЕОН: R32 ФИЛТРИ (yummi)re Filter, Cold catalyst, Vitamin C, Ionizer филтрирачки систем ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА: 720 X 495 X 270 mm ГАРАНЦИЈА: 3 години ИСПОРАКА: ПО ДОГОВОР

Carrier Extreme 42QHG018D8SX / 38QHG018D8SX

56.990 ден
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP(sad)A+++ (7.0/5.1) МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ: 6100.00 W МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ: 6700.00 W ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 5280/5700 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ: 1550 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ: 1700 W ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 800.00 m3 КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ: 1.50 l/h НИВО НА БУЧАВА: 41.00 dB РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: ОД -15 ℃ ДО 50 ℃ МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: 11.20 kg МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА: 33.50 kg ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: до 60 м2 ФРЕОН: R32 ФИЛТРИ(yummi)re Filter, Cold catalyst, Vitamin C, Ionizer филтрирачки систем ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА: 805 X 554 X 330 mm ГАРАНЦИЈА: 3 години ИСПОРАКА: ПО ДОГОВОР

Carrier Infinity Ultimate 42QHB09D8S / 38QHB09D8S

31.990 ден
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: (SEER/SCOP(sad)A+++ (7.1/5.1) МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ: 3200.00 W МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ: 3600.00 W ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 2640/2800 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ: 740 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ: 720 W ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 420.00 m3 КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ: 1.00 l/h 3НИВО НА БУЧАВА: 8.00 dB РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: ОД -15 ℃ ДО 46 ℃ МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: 7.30 kg МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА: 27.00 kg ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: до 25 м2 ФРЕОН: R32 ФИЛТРИ: Cold catalyst филтер ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА: 770 X 555 X 300 mm ГАРАНЦИЈА: 3 години ИСПОРАКА: ПО ДОГОВОР

Carrier Infinity Ultimate 42QHB12D8S / 38QHB12D8S

34.990 ден
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: (SEER/SCOP(sad)A+++ (6.8/5.1) МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ: 4100.00 W МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ: 4700.00 W ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 3520/3800 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ: 1200 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ: 1100 W ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 530.00 m3 КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ: 1.00 l/h НИВО НА БУЧАВА: 39.00 dB РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: ОД -15 ℃ ДО 46 ℃ МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: 8.20 kg МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА: 27.00 kg ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: до 35 м2 ФРЕОН: R32 ФИЛТРИ: Cold catalyst филтер ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА: 770 X 555 X 300 mm ГАРАНЦИЈА: 3 години ИСПОРАКА: ПО ДОГОВОР

Carrier Infinity Ultimate 42QHB18D8S / 38QHB18D8S

49.990 ден
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: (SEER/SCOP(sad)A+++ (6.4/5.1) МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ: 6100.00 W МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ: 6800.00 W ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 5280/5500 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ: 1630 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ: 1480 W ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 750.00 m3 КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ: 1.50 l/h НИВО НА БУЧАВА: 42.00 dB РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: ОД -15 ℃ ДО 46 ℃ МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: 10.80 kg МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА: 37.00 kg ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: до 60 м2 ФРЕОН: R32 ФИЛТРИ: Cold catalyst филтер ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА: 800 X 554 X 333 mm ГАРАНЦИЈА: 3 години ИСПОРАКА: ПО ДОГОВОР

Carrier Infinity Ultimate 42QHB24D8S / 38QHB24D8S

63.990 ден
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: (SEER/SCOP(sad)A+++ (6.4/5.1) МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ: 8400.00 W МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ: 9400.00 W ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 7040/7600 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ: 2320 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ: 2200 W ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 1050.00 m3 КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ: 2.50 l/h НИВО НА БУЧАВА: 46.00 dB РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: ОД -15 ℃ ДО 46 ℃ МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: 12.90 kg МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА: 50.00 kg ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: до 80 м2 ФРЕОН: R32 ФИЛТРИ: Cold catalyst филтер ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА: 845 X 702 X 363 mm ГАРАНЦИЈА: 3 години ИСПОРАКА: ПО ДОГОВОР

CARRIER LEGACY 42QHC012D8LS / 38QHC012D8LS

29.990 ден
SEER/SCOP A+++ 6.7/5.1 На ладење: 3900 W На греење: 4200 W Влезна моќност ладење: 1200 W Влезна моќност греење: 1100 W Просечна моќност: 3520/3800 W Внатрешна единица: 8.5 kg Надворешна единица: 27 kg На надворешна единица: 770 X 555 X 300 mm Ниво на бучава: 40 dB Проток на воздух: 510 m3 Филтри: HEPA, Cold Catalyst, PreFilter, Vitamin C, Ionizer филтер Работна температура: -15 ℃ - 46 ℃ Капацитет на одвлажнување: 1 l/h Препорачана површина: 35 m2 Фреон: R32 Времетраење: 36 месеци

DAIKIN FTXF-D60A / RXF-D60A

82.900 ден
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP(sad)A++ (6.15/4.06) МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ: 7000.00 W МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ: 8000.00 W ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 6000/6400 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ: 1850 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ: 1630 W ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 1038.00 m3 КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ: 0.00 l/h НИВО НА БУЧАВА: 45.00 dB РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: ОД -15 ℃ ДО 46 ℃ МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: 13.50 kg МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА: 47.00 kg ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: до 70 м2 ФРЕОН: R32 ФИЛТРИ: Филтер против мувла ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА: 825 X 735 X 300 mm ГАРАНЦИЈА: 3 години 

DAIKIN FTXM50N / RZAG50A

133.008 ден
Карактеристики на производот Практично нечујна: единицата работи толку тивко, што скоро и ќе заборавите дека постои. Сензор за движење за

DAIKIN FTXM60N / RZAG60A

156.594 ден
Карактеристики на производот Практично нечујна: единицата работи толку тивко, што скоро и ќе заборавите дека постои. Сензор за движење за

HAIER DAWN AS35S2SD1FA/1U35S2SJ1FA

50.990 ден
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: (SEER/SCOP(sad) A+++ (8.5/4.6) МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ: 4300.00 W МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ: 5800.00 W ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 3500/4200 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ: 870 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ: 1050 W ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 700.00 m3 КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ: 1.60 l/h НИВО НА БУЧАВА: 35.00 dB РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: ОД -15 ℃ ДО 43 ℃ МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: 11.80 kg МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА: 37.40 kg ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: до 35 м2 ФРЕОН: R32 ФИЛТРИ: Анти бактериски филтер, Nano-aqua јонизатор. ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА: 820 X 614 X 338 mm ГАРАНЦИЈА: 3 години ИСПОРАКА: ПО ДОГОВОР

HAIER FLEXIS CARBON BLACK AS35S2SF1FA / 1U35S2SM1FA

41.990 ден
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP(sad)A++ (7.2/4.6) МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ: 6000.00 W МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ: 6900.00 W ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 5200/6000 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ: 1410 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ: 1500 W ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 900.00 m3 КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ: 2.00 l/h НИВО НА БУЧАВА: 45.00 dB РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: ОД -20 ℃ ДО 43 ℃ МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: 12.00 kg МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА: 37.80 kg ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: до 60 м2 ФРЕОН: R32 ФИЛТРИ: Антибактериски филтер ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА: 820 X 338 X 614 mm ГАРАНЦИЈА: 3 години ИСПОРАКА: ВЕДНАШ - НА ЛАГЕР

HAIER FLEXIS CARBON BLACK AS50S2SF1FA / 1U50S2SJ2FA

56.990 ден
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP): A++ (7.2/4.6)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ: 6000.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ: 6900.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 5200/6000 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ: 1410 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ: 1500 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 900.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ: 2.00 l/h
НИВО НА БУЧАВА: 45.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: ОД  -20 ℃  ДО 43 ℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: 12.00 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА: 37.80 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: до 60 м2
ФРЕОН: R32
ФИЛТРИ: Антибактериски филтер
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА: 820 X 338 X 614 mm
ГАРАНЦИЈА: 3 години
ИСПОРАКА: ВЕДНАШ - НА ЛАГЕР

HAIER TIDE GREEN AS25THMHRA/1U25YEMFRA

24.990 ден
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP(sad)A++ (6.1/4.0) МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ: 3000.00 W МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ: 3200.00 W ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 2600/2800 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ: 800 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ: 780 W ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 500.00 m3 КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ: 1.20 l/h НИВО НА БУЧАВА: 37.00 dB РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: ОД -15 ℃ ДО 43 ℃ МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: 8.80 kg МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА: 27.00 kg ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: до 25 м2 ФРЕОН: R32 ФИЛТРИ: Анти бактериски филтер ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА: 700 X 553 X 240 mm ГАРАНЦИЈА: 3 години ИСПОРАКА: ВЕДНАШ - НА ЛАГЕР