Прикажувам 97–104 од 104 резултати

Прикажи 9 12 18 24

VIVAX ACP-24FS70AERI

87.990 ден
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP(sad)A++ (6.5/4.0) МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ: 8528.00 W МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ: 9788.00 W ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 7033/7619 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ: 2340 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ: 2000 W ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 990.00 m3 КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ: 2.60 l/h НИВО НА БУЧАВА: 59.00 dB РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: ОД -15 ℃ ДО 50 ℃ МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: 29.90 kg МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА: 44.70 kg ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: до 70 м2 ФРЕОН: R32 ФИЛТРИ: Филтер за прашина ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА: 890 X 673 X 342 mm ГАРАНЦИЈА: 5 години ИСПОРАКА: Не е на лагер

VIVAX ACP-36CC105AERI R32

121.990 ден
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP(sad)A++ (6.1/4.0) МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ: 12020.00 W МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ: 13480.00 W ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 10550/11140 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:   ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ: 2993 W ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 1775.00 m3 КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ: 3.60 l/h НИВО НА БУЧАВА: 42.00 dB РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: ОД -20 ℃ ДО 50 ℃ МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: 27.50 kg МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА: 66.80 kg ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: до 115 м2 ФРЕОН: R32 ФИЛТРИ: Филтер за прашина ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА: 946 X 810 X 410 mm ГАРАНЦИЈА: 5 години ИСПОРАКА: ПО ДОГОВОР

VIVAX ACP-36CF105AERI R32

134.990 ден
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP(sad)A++ (6.1/4.0) МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ: 12020.00 W МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ: 13190.00 W ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 10550/11140 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ: 3750 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ: 2960 W ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 2160.00 m3 КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ: 3.60 l/h НИВО НА БУЧАВА: 51.00 dB РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: ОД -20 ℃ ДО 50 ℃ МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: 39.00 kg МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА: 66.80 kg ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: до 110 м2 ФРЕОН: R32 ФИЛТРИ: Филтер за прашина, Cold catalyst филтер ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА: 946 X 810 X 410 mm ГАРАНЦИЈА: 5 години ИСПОРАКА: Не е на лагер

VIVAX ACP-48CC140AERI R32

156.990 ден
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP(sad)A++ (6.1/4.0) МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ: 14580.00 W МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ: 16770.00 W ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 14000/16100 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ: 5130 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ: 5050 W ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 1715.00 m3 КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ: 4.80 l/h НИВО НА БУЧАВА: 52.00 dB РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: ОД -20 ℃ ДО 50 ℃ МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: 29.00 kg МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА: 107.00 kg ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: до 160 м2 ФРЕОН: R32 ФИЛТРИ: Филтер за прашина ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА: 952 X 1.333 X 415 mm ГАРАНЦИЈА: 5 години ИСПОРАКА: 12 до 48 часа

VIVAX ACP-48CF140AERI R32

161.990 ден
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP(sad)A++ (6.1/4.0) МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ: 15110.00 W МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ: 18070.00 W ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 14200/16100 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ: 5500 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ: 5050 W ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 2329.00 m3 КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ: 4.80 l/h НИВО НА БУЧАВА: 54.00 dB РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: ОД -20 ℃ ДО 50 ℃ МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: 41.20 kg МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА: 106.70 kg ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: до 150 м2 ФРЕОН: R32 ФИЛТРИ: Филтер за прашина, Cold catalyst филтер ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА: 952 X 1.333 X 415 mm ГАРАНЦИЈА: 5 години ИСПОРАКА: Не е на лагер

VIVAX ACP-55CC160AERI R32

167.990 ден
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP(sad)A++ (6.1/4.0) МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ: 16710.00 W МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ: 19340.00 W ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 15530/18200 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ: 5951 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ: 6036 W ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 1970.00 m3 КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ: 5.50 l/h НИВО НА БУЧАВА: 53.00 dB РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: ОД -20 ℃ ДО 50 ℃ МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: 29.70 kg МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА: 111.30 kg ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: до 180 м2 ФРЕОН: R32 ФИЛТРИ: Филтер за прашина ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА: 1.333 X 952 X 415 mm ГАРАНЦИЈА: 5 години ИСПОРАКА: ПО ДОГОВОР

VIVAX HPS-120HM155AERI/I3

104.890 ден

Основни карактеристики Тип на уред: инвертер Димензии и тежина Нето тежина: 53 Енергија и потрошувачка Номинален капацитет за ладење: 14,5 Номинален капацитет за греење: 15,48

VIVAX HPS-42HM84AERI/I1s

98.990 ден

Основни карактеристики Бучава - UJ: 38 Тип на уред: инвертер Димензии и тежина Нето димензии - ширина: 420 Нето димензии - висина: 790 Нето димензии - длабочина: 270 Нето тежина: 37