Прикажувам 37–48 од 104 резултати

Прикажи 9 12 18 24

TOSHIBA Bi-Flow RAS-B18J2FVG-E/RAS-18J2AVSG-E

116.590 ден
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP(sad)A++ (6.2/4.0) ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:5000/6000 W ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:до 55 м2 ФИЛТРИ:IAQ филтер систем ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:780 X 550 X 290 mm ГАРАНЦИЈА:3 години

TOSHIBA HAORI PREMIUM RAS-B10N4KVRG-E / RAS-10J2AVSG-E1

64.990 ден
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP(sad)A+++ (8.60/5.10) МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ: 3200.00 W МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ: 4700.00 W ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 2500/3200 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ: 540 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ: 740 W ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 600.00 m3 КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ: 1.00 l/h НИВО НА БУЧАВА: 19.00 dB РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: ОД -15 ℃ ДО 46 ℃ МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: 11.00 kg МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА: 26.00 kg ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: до 30 м2 ФРЕОН: R32 ФИЛТРИ: Ultra pure филтер, филтер со јонизатор ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА: 550 X 780 X 290 mm ГАРАНЦИЈА: 3 години ИСПОРАКА: ПО ДОГОВОР

TOSHIBA HAORI RAS-B13N4KVRG-E / RAS-13J2AVSG-E1

74.990 ден
ОПИС: најнова Toshiba ROTARY компресорска технологија • Фабрички вграден Wi-Fi уред, “on-off” тајмер и неделен тајмер • тивка работа на

TOSHIBA HAORI RAS-B16N4KVRG-E / RAS-16J2AVSG-E1

84.990 ден
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP(sad)A++ (7.80/4.60) МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ: 5300.00 W МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ: 6300.00 W ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 4600/5500 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ: 1350 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ: 1520 W ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 730.00 m3 КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ: 2.00 l/h НИВО НА БУЧАВА: 22.00 dB РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: ОД -15 ℃ ДО 46 ℃ МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: 12.00 kg МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА: 33.00 kg ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: до 55 м2 ФРЕОН: R32 ФИЛТРИ: Ultra pure филтер, филтер со јонизатор ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА: 550 X 780 X 290 mm ГАРАНЦИЈА: 3 години ИСПОРАКА: ПО ДОГОВОР

TOSHIBA SEIYA RAS-18J2KVG-E / RAS-18J2AVG-E1

64.490 ден
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP(sad)A++ (6.3/4.0) МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ: 5500.00 W МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ: 6000.00 W ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 5000/5400 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ: 1550 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ: 1600 W ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 798.00 m3 КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ: 1.50 l/h НИВО НА БУЧАВА: 48.00 dB РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: ОД -15 ℃ ДО 46 ℃ МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: 9.00 kg МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА: 34.00 kg ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: до 60 м2 ФРЕОН: R32 ФИЛТРИ: Филтер за прашина, филтер за бактерии ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА: 780 X 550 X 290 mm ГАРАНЦИЈА: 3 години ИСПОРАКА: ПО ДОГОВОР

TOSHIBA SEIYA RAS-24J2KVG-E / RAS-24J2AVG-E1

77.490 ден
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP): A++ (6.1/4.0)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ: 7200.00 W МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ: 8100.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 6500/7000 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ: 2250 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ: 2100 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 1074.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ: 2.50 l/h
НИВО НА БУЧАВА: 43.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: ОД -15 ℃  ДО 46 ℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: 14.00 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА: 38.00 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: до 70 м2
ФРЕОН: R32
ФИЛТРИ: Филтер за прашина, филтер за бактерии
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА: 780 X 550 X 290 mm
ГАРАНЦИЈА: 3 години
ИСПОРАКА: ПО ДОГОВОР

TOSHIBA SEIYA RAS-B10J2KVG-E / RAS-10J2AVG-E1

39.990 ден
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP(sad)A++ (6.1/4.0) МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ: 3000.00 W МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ: 3900.00 W ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 2500/3200 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ: 770 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ: 860 W ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 540.00 m3 КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ: 1.00 l/h НИВО НА БУЧАВА: 39.00 dB РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: ОД -15 ℃ ДО 46 ℃ МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: 9.00 kg МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА: 23.00 kg ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: до 25 м2 ФРЕОН: R32 ФИЛТРИ: Филтер за прашина, филтер за бактерии ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА: 660 X 530 X 240 mm ГАРАНЦИЈА: 3 години ИСПОРАКА: 12 до 48 часа

TOSHIBA SEIYA RAS-B13J2KVG-E / RAS-13J2AVG-E1

43.490 ден
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP(sad)A++ (6.0/4.0) МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ: 3600.00 W МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ: 4500.00 W ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 3300/3600 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ: 1100 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ: 920 W ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 600.00 m3 КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ: 1.00 l/h НИВО НА БУЧАВА: 41.00 dB РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: ОД -15 ℃ ДО 46 ℃ МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: 9.00 kg МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА: 24.00 kg ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: до 35 м2 ФРЕОН: R32 ФИЛТРИ: Филтер за прашина, филтер за бактерии ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА: 660 X 530 X 240 mm ГАРАНЦИЈА: 3 години ИСПОРАКА: ПО ДОГОВОР

TOSHIBA SEIYA RAS-B16J2KVG-E / RAS-16J2AVG-E1

54.990 ден
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP(sad)A++ (6.1/4.0) МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ: 4700.00 W МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ: 6000.00 W ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 4200/5000 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ: 1400 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ: 1400 W ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 750.00 m3 КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ: 1.50 l/h НИВО НА БУЧАВА: 43.00 dB РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: ОД -15 ℃ ДО 46 ℃ МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: 9.00 kg МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА: 30.00 kg ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: до 55 м2 ФРЕОН: R32 ФИЛТРИ:Филтер за прашина, филтер за бактерии ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА: 780 X 550 X 290 mm ГАРАНЦИЈА: 3 години ИСПОРАКА: ПО ДОГОВОР

TOSHIBA SHORAI EDGE RAS-18J2KVSG-E / RAS-18J2AVSG-E

77.990 ден
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP(sad)A++ (7.80/4.60) МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ: 6000.00 W МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ: 6500.00 W ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 5000/6000 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ: 1420 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ: 1590 W ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 990.00 m3 КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ: 2.00 l/h НИВО НА БУЧАВА: 31.00 dB РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: ОД -15 ℃ ДО 46 ℃ МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: 14.00 kg МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА: 34.00 kg ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: до 70 м2 ФРЕОН: R32 ФИЛТРИ: ULTRA Pure филтер ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА: 780 X 550 X 290 mm ГАРАНЦИЈА: 3 години ИСПОРАКА: ПО ДОГОВОР

TOSHIBA SHORAI EDGE RAS-B10J2KVSG-E / RAS-10J2AVSG-E

50.990 ден
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP(sad)A+++ (8.60/5.10) МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ: 3200.00 W МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ: 4800.00 W ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 2500/3200 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ: 540 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ: 700 W ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 660.00 m3 КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ: 1.00 l/h НИВО НА БУЧАВА: 23.00 dB РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: ОД -15 ℃ ДО 46 ℃ МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: 10.00 kg МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА: 26.00 kg ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: до 30 м2 ФРЕОН: R32 ФИЛТРИ: ULTRA Pure филтер ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА: 780 X 550 X 290 mm ГАРАНЦИЈА: 3 години ИСПОРАКА: ПО ДОГОВОР

TOSHIBA SHORAI EDGE RAS-B13J2KVSG-E / RAS-13J2AVSG-E

57.990 ден
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP(sad)A+++ (8.60/5.10) МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ: 4100.00 W МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ: 5300.00 W ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 3500/4200 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ: 900 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ: 1080 W ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 732.00 m3 КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ: 1.00 l/h НИВО НА БУЧАВА: 23.00 dB РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: ОД -15 ℃ ДО 46 ℃ МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: 10.00 kg МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА: 30.00 kg ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: до 40 м2 ФРЕОН: R32 ФИЛТРИ: ULTRA Pure филтер ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА: 780 X 550 X 290 mm ГАРАНЦИЈА: 3 години ИСПОРАКА: ПО ДОГОВОР