Прикажувам 25–36 од 104 резултати

Прикажи 9 12 18 24

HAIER TIDE GREEN AS25THMHRA/1U25YEMFRA

24.990 ден
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP(sad)A++ (6.1/4.0) МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ: 3000.00 W МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ: 3200.00 W ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 2600/2800 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ: 800 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ: 780 W ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 500.00 m3 КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ: 1.20 l/h НИВО НА БУЧАВА: 37.00 dB РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: ОД -15 ℃ ДО 43 ℃ МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: 8.80 kg МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА: 27.00 kg ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: до 25 м2 ФРЕОН: R32 ФИЛТРИ: Анти бактериски филтер ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА: 700 X 553 X 240 mm ГАРАНЦИЈА: 3 години ИСПОРАКА: ВЕДНАШ - НА ЛАГЕР

HAIER TIDE GREEN AS35TAMHRA/1U35YEMFRA

25.490 ден
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP(sad) A++ (6.1/4.1) МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ: 3700.00 W МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ: 4200.00 W ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 3500/3600 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ: 1110 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ: 990 W ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 550.00 m3 КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ: 1.60 l/h НИВО НА БУЧАВА: 37.00 dB РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: ОД -15 ℃ ДО 43 ℃ МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: 8.80 kg МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА: 28.00 kg ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: до 35 м2 ФРЕОН: R32 ФИЛТРИ: Анти бактериски филтер ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА: 780 X 540 X 245 mm ГАРАНЦИЈА: 3 години ИСПОРАКА: ВЕДНАШ - НА ЛАГЕР

HAIER TUNDRA GREEN AS25TADHRA-CL/1U25BEFFRA

25.990 ден
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP(sad)A++ (6.2/4.0) МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ: 3400.00 W МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ: 3800.00 W ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 2600/2900 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ: 800 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ: 800 W ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 500.00 m3 КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ: 1.20 l/h НИВО НА БУЧАВА: 37.00 dB РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: ОД -25 ℃ ДО 43 ℃ МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: 8.80 kg МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА: 27.00 kg ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: до 25 м2 ФРЕОН: R32 ФИЛТРИ: Анти бактериски филтер ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА: 820 X 280 X 195 mm ГАРАНЦИЈА: 3 години ИСПОРАКА: ВЕДНАШ - НА ЛАГЕР

HAIER TUNDRA GREEN AS35TADHRA-CL/1U35MEEFRA

27.990 ден
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP(sad)A++ (6.4/4.1) МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ: 4000.00 W МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ: 4600.00 W ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 3600/3700 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ: 1100 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ: 1000 W ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 550.00 m3 КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ: 1.60 l/h НИВО НА БУЧАВА: 38.00 dB РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: ОД -25 ℃ ДО 43 ℃ МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: 8.80 kg МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА: 28.00 kg ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: до 35 м2 ФРЕОН: R32 ФИЛТРИ: Анти бактериски филтер ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА: 800 X 550 X 280 mm ГАРАНЦИЈА: 3 години ИСПОРАКА: ВЕДНАШ - НА ЛАГЕР

HAIER TUNDRA GREEN AS50TDDHRA-CL/1U50MEEFRA

42.990 ден
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP(sad)A++ (6.1/4.0) МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ: 5800.00 W МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ: 6000.00 W ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 5000/5200 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ: 1460 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ: 1400 W ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 1000.00 m3 КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ: 2.00 l/h НИВО НА БУЧАВА: 44.00 dB РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: ОД -25 ℃ ДО 43 ℃ МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: 11.60 kg МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА: 33.50 kg ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: до 60 м2 ФРЕОН: R32 ФИЛТРИ: Анти бактериски филтер ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА: 800 X 550 X 280 mm ГАРАНЦИЈА: 3 години ИСПОРАКА: ВЕДНАШ - НА ЛАГЕР

HAIER TUNDRA GREEN AS68TEBHRA-CL/1U68REFFRA

61.990 ден
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: (SEER/SCOP(sad)A++ (7.1/4.0) МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ: 8500.00 W МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ: 10000.00 ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 7000/8100 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ: 2160 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ: 2180 W ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 1200.00 m3 КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ: 2.80 l/h НИВО НА БУЧАВА: 47.00 dB РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: ОД -25 ℃ ДО 43 ℃ МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: 14.00 kg МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА: 51.00 kg ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: до 80 м2 ФРЕОН: R32 ФИЛТРИ: Анти бактериски филтер ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА: 890 X 697 X 353 mm ГАРАНЦИЈА: 3 години ИСПОРАКА: ВЕДНАШ - НА ЛАГЕР

HISENSE ENERGY SE KA35XR0EG-KA35XR0EW

34.990 ден
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP(sad)A+++ (8.5/4.6) МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ: 4000.00 W МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ: 4400.00 W ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 3500/3900 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ: 890 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ: 1000 W ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 580.00 m3 КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ: 1.20 l/h НИВО НА БУЧАВА: 40.00 dB РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: ОД -20 ℃ ДО 43 ℃ МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: 7.50 kg МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА: 33.00 kg ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: до 35 м2 ФРЕОН: R32 ФИЛТРИ: 4in1 филтер (Vitamin C, катехин, сребрени јони и Hepa филтер) и Филтер за прашина. ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА: 810 X 585 X 280 mm ГАРАНЦИЈА: 3 години ИСПОРАКА: ПО ДОГОВОР

HISENSE ENERGY SE KA50BS0EG-KA50BS0EW

47.990 ден
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP(sad)A++ (7.8/4.6) МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ: 6300.00 W МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ: 6200.00 W ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 5000/5400 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ: 1295 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ: 1380 W ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 950.00 m3 КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ: 2.00 l/h НИВО НА БУЧАВА: 44.00 dB РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: ОД -20 ℃ ДО 43 ℃ МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: 10.30 kg МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА: 39.00 kg ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: до 55 м2 ФРЕОН: R32 ФИЛТРИ: 4in1 филтер (Vitamin C, катехин, сребрени јони и Hepa филтер), Филтер со активен јаглен и Филтер за прашина. ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА: 860 X 667 X 310 mm ГАРАНЦИЈА: 3 години ИСПОРАКА: ПО ДОГОВОР

HISENSE WINGS PRO KB35YR3EG-KB35YR3EW

28.990 ден
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP(sad)A++  (6.1/4.0) МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ: 4000.00 W МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ: 4200.00 W ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 3400/3800 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ: 1140 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ: 1050 W ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 550.00 m3 КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ: 1.20 l/h НИВО НА БУЧАВА: 39.00 dB РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: ОД -15 ℃ ДО 43 ℃ МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: 7.70 kg МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА: 22.00 kg ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: до 35 м2 ФРЕОН: R32 ФИЛТРИ:4in1 филтер (Vitamin C, катехин, сребрени јони и Hepa филтер), Филтер со активен јаглен и Филтер за прашина. ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА: 660 X 483 X 240 mm ГАРАНЦИЈА: 3 години ИСПОРАКА: ПО ДОГОВОР

HISENSE WINGS PRO KB50XS1EG-KB50XS1EW

40.990 ден
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP(sad)A++ (6.1/4.0) МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ: 6000.00 W МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ: 6250.00 W ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 5000/5600 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ: 1540 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ: 1550 W ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 880.00 m3 КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ: 2.00 l/h НИВО НА БУЧАВА: 45.00 dB РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА :ОД -15 ℃ ДО 43 ℃ МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: 10.00 kg МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА: 34.00 kg ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: до 55 м2 ФРЕОН: R32 ФИЛТРИ: 4in1 филтер (Vitamin C, катехин, сребрени јони и Hepa филтер), Филтер со активен јаглен и Филтер за прашина. ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА: 810 X 585 X 280 mm ГАРАНЦИЈА: 3 години ИСПОРАКА: ПО ДОГОВОР

Panasonic CS/CU-KE35TKE

32.990 ден
  • ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (6.1/3.8)
  • МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:3900.00 W
  • МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:4400.00 W
  • ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:3400/3840 W
  • ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:1090 W
  • ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:1050 W
 

TOSHIBA Bi-Flow RAS-B13J2FVG-E/RAS-13J2AVSG-E

87.490 ден
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP(sad)A++ (6.4/4.2) МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:4100.00 W МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:5000.00 W ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:3500/4200 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:870 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:1270 W ПРОТОК НА ВОЗДУХ:528.00 m3 КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:1.20 l/h НИВО НА БУЧАВА:24.00 dB РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -15 ℃ ДО 46 ℃ МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:16.00 kg МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:30.00 kg ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:до 40 м2 ФРЕОН:R32 ФИЛТРИ:IAQ филтер систем ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:780 X 550 X 290 mm ГАРАНЦИЈА:3 години ИСПОРАКА: ПО ДОГОВОР