Се прикажуваат сите 9 резултати

Прикажи 9 12 18 24

HAIER DAWN AS35S2SD1FA/1U35S2SJ1FA

50.990 ден
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: (SEER/SCOP(sad) A+++ (8.5/4.6) МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ: 4300.00 W МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ: 5800.00 W ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 3500/4200 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ: 870 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ: 1050 W ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 700.00 m3 КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ: 1.60 l/h НИВО НА БУЧАВА: 35.00 dB РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: ОД -15 ℃ ДО 43 ℃ МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: 11.80 kg МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА: 37.40 kg ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: до 35 м2 ФРЕОН: R32 ФИЛТРИ: Анти бактериски филтер, Nano-aqua јонизатор. ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА: 820 X 614 X 338 mm ГАРАНЦИЈА: 3 години ИСПОРАКА: ПО ДОГОВОР

HAIER FLEXIS CARBON BLACK AS35S2SF1FA / 1U35S2SM1FA

41.990 ден
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP(sad)A++ (7.2/4.6) МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ: 6000.00 W МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ: 6900.00 W ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 5200/6000 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ: 1410 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ: 1500 W ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 900.00 m3 КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ: 2.00 l/h НИВО НА БУЧАВА: 45.00 dB РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: ОД -20 ℃ ДО 43 ℃ МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: 12.00 kg МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА: 37.80 kg ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: до 60 м2 ФРЕОН: R32 ФИЛТРИ: Антибактериски филтер ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА: 820 X 338 X 614 mm ГАРАНЦИЈА: 3 години ИСПОРАКА: ВЕДНАШ - НА ЛАГЕР

HAIER FLEXIS CARBON BLACK AS50S2SF1FA / 1U50S2SJ2FA

56.990 ден
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP): A++ (7.2/4.6)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ: 6000.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ: 6900.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 5200/6000 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ: 1410 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ: 1500 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 900.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ: 2.00 l/h
НИВО НА БУЧАВА: 45.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: ОД  -20 ℃  ДО 43 ℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: 12.00 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА: 37.80 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: до 60 м2
ФРЕОН: R32
ФИЛТРИ: Антибактериски филтер
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА: 820 X 338 X 614 mm
ГАРАНЦИЈА: 3 години
ИСПОРАКА: ВЕДНАШ - НА ЛАГЕР

HAIER TIDE GREEN AS25THMHRA/1U25YEMFRA

24.990 ден
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP(sad)A++ (6.1/4.0) МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ: 3000.00 W МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ: 3200.00 W ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 2600/2800 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ: 800 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ: 780 W ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 500.00 m3 КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ: 1.20 l/h НИВО НА БУЧАВА: 37.00 dB РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: ОД -15 ℃ ДО 43 ℃ МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: 8.80 kg МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА: 27.00 kg ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: до 25 м2 ФРЕОН: R32 ФИЛТРИ: Анти бактериски филтер ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА: 700 X 553 X 240 mm ГАРАНЦИЈА: 3 години ИСПОРАКА: ВЕДНАШ - НА ЛАГЕР

HAIER TIDE GREEN AS35TAMHRA/1U35YEMFRA

25.490 ден
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP(sad) A++ (6.1/4.1) МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ: 3700.00 W МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ: 4200.00 W ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 3500/3600 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ: 1110 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ: 990 W ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 550.00 m3 КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ: 1.60 l/h НИВО НА БУЧАВА: 37.00 dB РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: ОД -15 ℃ ДО 43 ℃ МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: 8.80 kg МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА: 28.00 kg ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: до 35 м2 ФРЕОН: R32 ФИЛТРИ: Анти бактериски филтер ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА: 780 X 540 X 245 mm ГАРАНЦИЈА: 3 години ИСПОРАКА: ВЕДНАШ - НА ЛАГЕР

HAIER TUNDRA GREEN AS25TADHRA-CL/1U25BEFFRA

25.990 ден
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP(sad)A++ (6.2/4.0) МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ: 3400.00 W МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ: 3800.00 W ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 2600/2900 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ: 800 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ: 800 W ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 500.00 m3 КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ: 1.20 l/h НИВО НА БУЧАВА: 37.00 dB РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: ОД -25 ℃ ДО 43 ℃ МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: 8.80 kg МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА: 27.00 kg ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: до 25 м2 ФРЕОН: R32 ФИЛТРИ: Анти бактериски филтер ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА: 820 X 280 X 195 mm ГАРАНЦИЈА: 3 години ИСПОРАКА: ВЕДНАШ - НА ЛАГЕР

HAIER TUNDRA GREEN AS35TADHRA-CL/1U35MEEFRA

27.990 ден
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP(sad)A++ (6.4/4.1) МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ: 4000.00 W МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ: 4600.00 W ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 3600/3700 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ: 1100 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ: 1000 W ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 550.00 m3 КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ: 1.60 l/h НИВО НА БУЧАВА: 38.00 dB РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: ОД -25 ℃ ДО 43 ℃ МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: 8.80 kg МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА: 28.00 kg ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: до 35 м2 ФРЕОН: R32 ФИЛТРИ: Анти бактериски филтер ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА: 800 X 550 X 280 mm ГАРАНЦИЈА: 3 години ИСПОРАКА: ВЕДНАШ - НА ЛАГЕР

HAIER TUNDRA GREEN AS50TDDHRA-CL/1U50MEEFRA

42.990 ден
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP(sad)A++ (6.1/4.0) МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ: 5800.00 W МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ: 6000.00 W ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 5000/5200 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ: 1460 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ: 1400 W ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 1000.00 m3 КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ: 2.00 l/h НИВО НА БУЧАВА: 44.00 dB РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: ОД -25 ℃ ДО 43 ℃ МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: 11.60 kg МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА: 33.50 kg ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: до 60 м2 ФРЕОН: R32 ФИЛТРИ: Анти бактериски филтер ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА: 800 X 550 X 280 mm ГАРАНЦИЈА: 3 години ИСПОРАКА: ВЕДНАШ - НА ЛАГЕР

HAIER TUNDRA GREEN AS68TEBHRA-CL/1U68REFFRA

61.990 ден
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: (SEER/SCOP(sad)A++ (7.1/4.0) МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ: 8500.00 W МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ: 10000.00 ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 7000/8100 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ: 2160 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ: 2180 W ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 1200.00 m3 КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ: 2.80 l/h НИВО НА БУЧАВА: 47.00 dB РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: ОД -25 ℃ ДО 43 ℃ МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: 14.00 kg МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА: 51.00 kg ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: до 80 м2 ФРЕОН: R32 ФИЛТРИ: Анти бактериски филтер ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА: 890 X 697 X 353 mm ГАРАНЦИЈА: 3 години ИСПОРАКА: ВЕДНАШ - НА ЛАГЕР