Прикажувам 1–12 од 118 резултати

Прикажи 9 12 18 24

ACP-55FS160AERI

172.990 ден
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP(sad)A+ (6.0/4.0) МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ: 18537.00 W МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ: 20397.00 W ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 16119/16998 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ: 5970 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ: 4709 W ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 2285.00 m3 КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ: 3.00 l/h НИВО НА БУЧАВА: 58.00 dB РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: ОД -15 ℃ ДО 50 ℃ МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: 60.80 kg МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА: 112.80 kg ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: до 170 м2 ФРЕОН: R32 ФИЛТРИ: Филтер за прашина ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА: 952 X 1.333 X 410 mm ГАРАНЦИЈА: 5 години ИСПОРАКА: 12 до 48 часа

Carrier CRYSTAL 42QHC012D8SA / 38QHC012D8S

32.990 ден
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ: 4200.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 3520/3800 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ: 1200 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ: 1100 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 510.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ: 1.00 l/h
НИВО НА БУЧАВА: 40.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: ОД -15 ℃  ДО 46 ℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: 8.50 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА: 27.00 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: до 35 м2
ФРЕОН: R32
ФИЛТРИ: HEPA, Cold Catalyst, PreFilter, Vitamin C, Ionizer филтер
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА: 770 X 555 X 300 mm
ГАРАНЦИЈА: 3 години
ИСПОРАКА: ПО ДОГОВОР

Carrier Crystal II 42QHB09D8SA / 38QHB09D8S

30.990 ден
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: (SEER/SCOP(sad)A+++ (7.1/5.1) МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ: 3200.00 W МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ: 3600.00 W ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 2640/2800 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ: 740 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ: 720 W ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 420.00 m3 КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ: 1.00 l/h НИВО НА БУЧАВА: 38.00 dB РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: ОД -15 ℃ ДО 46 ℃ МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: 7.30 kg МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА: 27.00 kg ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: до 25 м2 ФРЕОН: R32 ФИЛТРИ: HEPA,Cold catalyst, Vitamin C, Ionizer филтер ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА: 900 X 595 X 345 mm ГАРАНЦИЈА: 3 години ИСПОРАКА: ПО ДОГОВОР

Carrier Crystal II 42QHB09D8SA / 38QHB09D8S

30.990 ден
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP(sad)A+++ (7.1/5.1) МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ: 3200.00 W МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ: 3600.00 W ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 2640/2800 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ: 740 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ: 720 W ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 420.00 m3 КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ: 1.00 l/h НИВО НА БУЧАВА: 38.00 dB РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: ОД -15 ℃ ДО 46 ℃ МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: 7.30 kg МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА: 27.00 kg ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: до 25 м2 ФРЕОН: R32 ФИЛТРИ: HEPA,Cold catalyst, Vitamin C, Ionizer филтер ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА: 900 X 595 X 345 mm ГАРАНЦИЈА: 3 години

Carrier Crystal II 42QHB12D8SA / 38QHB12D8S

34.990 ден
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: (SEER/SCOP(sad)A+++ (6.8/5.1) МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ: 4100.00 W МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ: 4700.00 W ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 3520/3800 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ: 1200 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ: 1100 W ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 530.00 m3 КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ: 1.00 l/h НИВО НА БУЧАВА: 39.00 dB РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: ОД -15 ℃ ДО 46 ℃ МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: 8.20 kg МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА: 27.00 kg ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: до 35 м2 ФРЕОН: R32 ФИЛТРИ: HEPA,Cold catalyst, Vitamin C, Ionizer филтер ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА: 900 X 595 X 345 mm ГАРАНЦИЈА: 3 години ИСПОРАКА: ПО ДОГОВОР

Carrier Crystal II 42QHB18D8SA / 38QHB18D8S

49.990 ден
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: (SEER/SCOP(sad)A+++ (6.4/51) МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ: 6100.00 W МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ: 6800.00 W ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 5280/5500 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ: 1630 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ: 1480 W ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 750.00 m3 КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ: 1.50 l/h НИВО НА БУЧАВА: 42.00 dB РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: ОД -15 ℃ ДО 46 ℃ МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: 10.80 kg МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА: 37.00 kg ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: до 60 м2 ФРЕОН: R32 ФИЛТРИ: HEPA,Cold catalyst, Vitamin C, Ionizer филтер ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА: 920 X 625 X 390 mm ГАРАНЦИЈА: 3 години ИСПОРАКА: ПО ДОГОВОР

Carrier Crystal II 42QHB24D8SA / 38QHB24D8S

59.990 ден
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: (SEER/SCOP(sad)A+++ (6.4/5.1) МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ: 8400.00 W МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ: 9400.00 W ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 7040/7600 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ: 2320 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ: 2200 W ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 1050.00 m3 КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ: 2.50 l/h НИВО НА БУЧАВА: 46.00 dB РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: ОД -15 ℃ ДО 46 ℃ МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: 12.90 kg МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА: 50.00 kg ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: до 80 м2 ФРЕОН: R32 ФИЛТРИ: HEPA,Cold catalyst, Vitamin C, Ionizer филтер ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА: 965 X 775 X 395 mm ГАРАНЦИЈА: 3 години ИСПОРАКА: ПО ДОГОВОР

Carrier Extreme 42QHG009D8SX / 38QHG009D8SX

35.990 ден
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP(sad)A+++ (7.4/5.3) МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ: 3200.00 W МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ: 3400.00 W ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 2750/2900 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ: 765 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ: 760 W ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 460.00 m3 КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ: 1.00 l/h НИВО НА БУЧАВА: 37.00 dB РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: ОД -15 ℃ ДО 50 ℃ МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: 8.00 kg МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА: 23.50 kg ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: до 25 м2 ФРЕОН: R32 ФИЛТРИ: Pre Filter, Cold catalyst, Vitamin C, Ionizer филтрирачки систем ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА: 720 X 495 X 270 mm ГАРАНЦИЈА: 3 години ИСПОРАКА: ПО ДОГОВОР

Carrier Extreme 42QHG012D8SX / 38QHG012D8SX

38.990 ден
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP(sad)A+++ (7.0/5.5) МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ: 4300.00 W МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ: 4400.00 W ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 3650/3900 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ: 1130 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ: 1050 W ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 530.00 m3 КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ: 1.00 l/h НИВО НА БУЧАВА: 37.00 dB РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: ОД -15 ℃ ДО 50 ℃ МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: 8.70 kg МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА: 23.70 kg ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: до 35 м2 ФРЕОН: R32 ФИЛТРИ (yummi)re Filter, Cold catalyst, Vitamin C, Ionizer филтрирачки систем ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА: 720 X 495 X 270 mm ГАРАНЦИЈА: 3 години ИСПОРАКА: ПО ДОГОВОР

Carrier Extreme 42QHG018D8SX / 38QHG018D8SX

56.990 ден
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP(sad)A+++ (7.0/5.1) МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ: 6100.00 W МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ: 6700.00 W ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 5280/5700 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ: 1550 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ: 1700 W ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 800.00 m3 КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ: 1.50 l/h НИВО НА БУЧАВА: 41.00 dB РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: ОД -15 ℃ ДО 50 ℃ МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: 11.20 kg МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА: 33.50 kg ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: до 60 м2 ФРЕОН: R32 ФИЛТРИ(yummi)re Filter, Cold catalyst, Vitamin C, Ionizer филтрирачки систем ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА: 805 X 554 X 330 mm ГАРАНЦИЈА: 3 години ИСПОРАКА: ПО ДОГОВОР

Carrier Infinity Ultimate 42QHB09D8S / 38QHB09D8S

31.990 ден
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: (SEER/SCOP(sad)A+++ (7.1/5.1) МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ: 3200.00 W МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ: 3600.00 W ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 2640/2800 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ: 740 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ: 720 W ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 420.00 m3 КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ: 1.00 l/h 3НИВО НА БУЧАВА: 8.00 dB РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: ОД -15 ℃ ДО 46 ℃ МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: 7.30 kg МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА: 27.00 kg ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: до 25 м2 ФРЕОН: R32 ФИЛТРИ: Cold catalyst филтер ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА: 770 X 555 X 300 mm ГАРАНЦИЈА: 3 години ИСПОРАКА: ПО ДОГОВОР

Carrier Infinity Ultimate 42QHB12D8S / 38QHB12D8S

34.990 ден
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: (SEER/SCOP(sad)A+++ (6.8/5.1) МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ: 4100.00 W МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ: 4700.00 W ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 3520/3800 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ: 1200 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ: 1100 W ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 530.00 m3 КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ: 1.00 l/h НИВО НА БУЧАВА: 39.00 dB РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: ОД -15 ℃ ДО 46 ℃ МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: 8.20 kg МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА: 27.00 kg ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: до 35 м2 ФРЕОН: R32 ФИЛТРИ: Cold catalyst филтер ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА: 770 X 555 X 300 mm ГАРАНЦИЈА: 3 години ИСПОРАКА: ПО ДОГОВОР