Прикажувам 1–12 од 25 резултати

Прикажи 9 12 18 24

Carrier Crystal II 42QHB18D8SA / 38QHB18D8S

49.990 ден
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: (SEER/SCOP(sad)A+++ (6.4/51) МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ: 6100.00 W МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ: 6800.00 W ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 5280/5500 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ: 1630 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ: 1480 W ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 750.00 m3 КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ: 1.50 l/h НИВО НА БУЧАВА: 42.00 dB РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: ОД -15 ℃ ДО 46 ℃ МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: 10.80 kg МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА: 37.00 kg ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: до 60 м2 ФРЕОН: R32 ФИЛТРИ: HEPA,Cold catalyst, Vitamin C, Ionizer филтер ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА: 920 X 625 X 390 mm ГАРАНЦИЈА: 3 години ИСПОРАКА: ПО ДОГОВОР

Carrier Extreme 42QHG018D8SX / 38QHG018D8SX

56.990 ден
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP(sad)A+++ (7.0/5.1) МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ: 6100.00 W МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ: 6700.00 W ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 5280/5700 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ: 1550 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ: 1700 W ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 800.00 m3 КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ: 1.50 l/h НИВО НА БУЧАВА: 41.00 dB РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: ОД -15 ℃ ДО 50 ℃ МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: 11.20 kg МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА: 33.50 kg ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: до 60 м2 ФРЕОН: R32 ФИЛТРИ(yummi)re Filter, Cold catalyst, Vitamin C, Ionizer филтрирачки систем ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА: 805 X 554 X 330 mm ГАРАНЦИЈА: 3 години ИСПОРАКА: ПО ДОГОВОР

Carrier Infinity Ultimate 42QHB18D8S / 38QHB18D8S

49.990 ден
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: (SEER/SCOP(sad)A+++ (6.4/5.1) МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ: 6100.00 W МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ: 6800.00 W ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 5280/5500 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ: 1630 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ: 1480 W ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 750.00 m3 КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ: 1.50 l/h НИВО НА БУЧАВА: 42.00 dB РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: ОД -15 ℃ ДО 46 ℃ МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: 10.80 kg МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА: 37.00 kg ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: до 60 м2 ФРЕОН: R32 ФИЛТРИ: Cold catalyst филтер ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА: 800 X 554 X 333 mm ГАРАНЦИЈА: 3 години ИСПОРАКА: ПО ДОГОВОР

DAIKIN FTXM50N / RZAG50A

133.008 ден
Карактеристики на производот Практично нечујна: единицата работи толку тивко, што скоро и ќе заборавите дека постои. Сензор за движење за

DAIKIN FTXM60N / RZAG60A

156.594 ден
Карактеристики на производот Практично нечујна: единицата работи толку тивко, што скоро и ќе заборавите дека постои. Сензор за движење за

HAIER FLEXIS CARBON BLACK AS50S2SF1FA / 1U50S2SJ2FA

56.990 ден
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP): A++ (7.2/4.6)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ: 6000.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ: 6900.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 5200/6000 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ: 1410 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ: 1500 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 900.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ: 2.00 l/h
НИВО НА БУЧАВА: 45.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: ОД  -20 ℃  ДО 43 ℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: 12.00 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА: 37.80 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: до 60 м2
ФРЕОН: R32
ФИЛТРИ: Антибактериски филтер
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА: 820 X 338 X 614 mm
ГАРАНЦИЈА: 3 години
ИСПОРАКА: ВЕДНАШ - НА ЛАГЕР

HAIER TUNDRA GREEN AS50TDDHRA-CL/1U50MEEFRA

42.990 ден
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP(sad)A++ (6.1/4.0) МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ: 5800.00 W МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ: 6000.00 W ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 5000/5200 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ: 1460 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ: 1400 W ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 1000.00 m3 КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ: 2.00 l/h НИВО НА БУЧАВА: 44.00 dB РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: ОД -25 ℃ ДО 43 ℃ МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: 11.60 kg МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА: 33.50 kg ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: до 60 м2 ФРЕОН: R32 ФИЛТРИ: Анти бактериски филтер ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА: 800 X 550 X 280 mm ГАРАНЦИЈА: 3 години ИСПОРАКА: ВЕДНАШ - НА ЛАГЕР

HISENSE ENERGY SE KA50BS0EG-KA50BS0EW

47.990 ден
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP(sad)A++ (7.8/4.6) МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ: 6300.00 W МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ: 6200.00 W ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 5000/5400 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ: 1295 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ: 1380 W ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 950.00 m3 КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ: 2.00 l/h НИВО НА БУЧАВА: 44.00 dB РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: ОД -20 ℃ ДО 43 ℃ МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: 10.30 kg МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА: 39.00 kg ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: до 55 м2 ФРЕОН: R32 ФИЛТРИ: 4in1 филтер (Vitamin C, катехин, сребрени јони и Hepa филтер), Филтер со активен јаглен и Филтер за прашина. ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА: 860 X 667 X 310 mm ГАРАНЦИЈА: 3 години ИСПОРАКА: ПО ДОГОВОР

HISENSE WINGS PRO KB50XS1EG-KB50XS1EW

40.990 ден
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP(sad)A++ (6.1/4.0) МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ: 6000.00 W МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ: 6250.00 W ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 5000/5600 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ: 1540 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ: 1550 W ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 880.00 m3 КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ: 2.00 l/h НИВО НА БУЧАВА: 45.00 dB РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА :ОД -15 ℃ ДО 43 ℃ МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: 10.00 kg МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА: 34.00 kg ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: до 55 м2 ФРЕОН: R32 ФИЛТРИ: 4in1 филтер (Vitamin C, катехин, сребрени јони и Hepa филтер), Филтер со активен јаглен и Филтер за прашина. ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА: 810 X 585 X 280 mm ГАРАНЦИЈА: 3 години ИСПОРАКА: ПО ДОГОВОР

TOSHIBA Bi-Flow RAS-B18J2FVG-E/RAS-18J2AVSG-E

116.590 ден
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP(sad)A++ (6.2/4.0) ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:5000/6000 W ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:до 55 м2 ФИЛТРИ:IAQ филтер систем ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:780 X 550 X 290 mm ГАРАНЦИЈА:3 години

TOSHIBA HAORI RAS-B16N4KVRG-E / RAS-16J2AVSG-E1

84.990 ден
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP(sad)A++ (7.80/4.60) МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ: 5300.00 W МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ: 6300.00 W ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 4600/5500 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ: 1350 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ: 1520 W ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 730.00 m3 КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ: 2.00 l/h НИВО НА БУЧАВА: 22.00 dB РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: ОД -15 ℃ ДО 46 ℃ МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: 12.00 kg МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА: 33.00 kg ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: до 55 м2 ФРЕОН: R32 ФИЛТРИ: Ultra pure филтер, филтер со јонизатор ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА: 550 X 780 X 290 mm ГАРАНЦИЈА: 3 години ИСПОРАКА: ПО ДОГОВОР

TOSHIBA SEIYA RAS-18J2KVG-E / RAS-18J2AVG-E1

64.490 ден
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP(sad)A++ (6.3/4.0) МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ: 5500.00 W МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ: 6000.00 W ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 5000/5400 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ: 1550 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ: 1600 W ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 798.00 m3 КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ: 1.50 l/h НИВО НА БУЧАВА: 48.00 dB РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: ОД -15 ℃ ДО 46 ℃ МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: 9.00 kg МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА: 34.00 kg ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: до 60 м2 ФРЕОН: R32 ФИЛТРИ: Филтер за прашина, филтер за бактерии ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА: 780 X 550 X 290 mm ГАРАНЦИЈА: 3 години ИСПОРАКА: ПО ДОГОВОР