Прикажувам 1–12 од 16 резултати

Прикажи 9 12 18 24

Carrier Crystal II 42QHB09D8SA / 38QHB09D8S

30.990 ден
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP(sad)A+++ (7.1/5.1) МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ: 3200.00 W МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ: 3600.00 W ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 2640/2800 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ: 740 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ: 720 W ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 420.00 m3 КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ: 1.00 l/h НИВО НА БУЧАВА: 38.00 dB РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: ОД -15 ℃ ДО 46 ℃ МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: 7.30 kg МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА: 27.00 kg ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: до 25 м2 ФРЕОН: R32 ФИЛТРИ: HEPA,Cold catalyst, Vitamin C, Ionizer филтер ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА: 900 X 595 X 345 mm ГАРАНЦИЈА: 3 години

Carrier Crystal II 42QHB09D8SA / 38QHB09D8S

30.990 ден
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: (SEER/SCOP(sad)A+++ (7.1/5.1) МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ: 3200.00 W МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ: 3600.00 W ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 2640/2800 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ: 740 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ: 720 W ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 420.00 m3 КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ: 1.00 l/h НИВО НА БУЧАВА: 38.00 dB РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: ОД -15 ℃ ДО 46 ℃ МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: 7.30 kg МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА: 27.00 kg ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: до 25 м2 ФРЕОН: R32 ФИЛТРИ: HEPA,Cold catalyst, Vitamin C, Ionizer филтер ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА: 900 X 595 X 345 mm ГАРАНЦИЈА: 3 години ИСПОРАКА: ПО ДОГОВОР

Carrier Extreme 42QHG009D8SX / 38QHG009D8SX

35.990 ден
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP(sad)A+++ (7.4/5.3) МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ: 3200.00 W МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ: 3400.00 W ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 2750/2900 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ: 765 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ: 760 W ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 460.00 m3 КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ: 1.00 l/h НИВО НА БУЧАВА: 37.00 dB РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: ОД -15 ℃ ДО 50 ℃ МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: 8.00 kg МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА: 23.50 kg ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: до 25 м2 ФРЕОН: R32 ФИЛТРИ: Pre Filter, Cold catalyst, Vitamin C, Ionizer филтрирачки систем ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА: 720 X 495 X 270 mm ГАРАНЦИЈА: 3 години ИСПОРАКА: ПО ДОГОВОР

Carrier Infinity Ultimate 42QHB09D8S / 38QHB09D8S

31.990 ден
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: (SEER/SCOP(sad)A+++ (7.1/5.1) МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ: 3200.00 W МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ: 3600.00 W ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 2640/2800 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ: 740 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ: 720 W ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 420.00 m3 КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ: 1.00 l/h 3НИВО НА БУЧАВА: 8.00 dB РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: ОД -15 ℃ ДО 46 ℃ МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: 7.30 kg МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА: 27.00 kg ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: до 25 м2 ФРЕОН: R32 ФИЛТРИ: Cold catalyst филтер ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА: 770 X 555 X 300 mm ГАРАНЦИЈА: 3 години ИСПОРАКА: ПО ДОГОВОР

HAIER TIDE GREEN AS25THMHRA/1U25YEMFRA

24.990 ден
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP(sad)A++ (6.1/4.0) МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ: 3000.00 W МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ: 3200.00 W ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 2600/2800 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ: 800 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ: 780 W ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 500.00 m3 КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ: 1.20 l/h НИВО НА БУЧАВА: 37.00 dB РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: ОД -15 ℃ ДО 43 ℃ МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: 8.80 kg МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА: 27.00 kg ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: до 25 м2 ФРЕОН: R32 ФИЛТРИ: Анти бактериски филтер ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА: 700 X 553 X 240 mm ГАРАНЦИЈА: 3 години ИСПОРАКА: ВЕДНАШ - НА ЛАГЕР

HAIER TUNDRA GREEN AS25TADHRA-CL/1U25BEFFRA

25.990 ден
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP(sad)A++ (6.2/4.0) МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ: 3400.00 W МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ: 3800.00 W ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 2600/2900 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ: 800 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ: 800 W ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 500.00 m3 КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ: 1.20 l/h НИВО НА БУЧАВА: 37.00 dB РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: ОД -25 ℃ ДО 43 ℃ МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: 8.80 kg МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА: 27.00 kg ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: до 25 м2 ФРЕОН: R32 ФИЛТРИ: Анти бактериски филтер ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА: 820 X 280 X 195 mm ГАРАНЦИЈА: 3 години ИСПОРАКА: ВЕДНАШ - НА ЛАГЕР

TOSHIBA Bi-Flow RAS-B10J2FVG-E/RAS-10J2AVSG-E

76.990 ден
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP(sad)A++ (6.6/4.2) МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ :3200.00 W МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ: 4500.00 W ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 2500/3200 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ: 590 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ: 820 W ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 492.00 m3 КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ: 1.00 l/h НИВО НА БУЧАВА:23.00 dB РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: ОД -15 ℃ ДО 46 ℃ МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: 16.00 kg МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА: 26.00 kg ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: до 30 м2 ФРЕОН: R32 ФИЛТРИ: IAQ филтер систем ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА: 780 X 550 X 290 mm ГАРАНЦИЈА: 3 години ИСПОРАКА: ПО ДОГОВОР

TOSHIBA HAORI PREMIUM RAS-B10N4KVRG-E / RAS-10J2AVSG-E1

64.990 ден
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP(sad)A+++ (8.60/5.10) МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ: 3200.00 W МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ: 4700.00 W ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 2500/3200 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ: 540 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ: 740 W ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 600.00 m3 КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ: 1.00 l/h НИВО НА БУЧАВА: 19.00 dB РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: ОД -15 ℃ ДО 46 ℃ МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: 11.00 kg МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА: 26.00 kg ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: до 30 м2 ФРЕОН: R32 ФИЛТРИ: Ultra pure филтер, филтер со јонизатор ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА: 550 X 780 X 290 mm ГАРАНЦИЈА: 3 години ИСПОРАКА: ПО ДОГОВОР

TOSHIBA SEIYA RAS-B10J2KVG-E / RAS-10J2AVG-E1

39.990 ден
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP(sad)A++ (6.1/4.0) МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ: 3000.00 W МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ: 3900.00 W ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 2500/3200 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ: 770 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ: 860 W ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 540.00 m3 КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ: 1.00 l/h НИВО НА БУЧАВА: 39.00 dB РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: ОД -15 ℃ ДО 46 ℃ МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: 9.00 kg МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА: 23.00 kg ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: до 25 м2 ФРЕОН: R32 ФИЛТРИ: Филтер за прашина, филтер за бактерии ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА: 660 X 530 X 240 mm ГАРАНЦИЈА: 3 години ИСПОРАКА: 12 до 48 часа

TOSHIBA SHORAI EDGE RAS-B10J2KVSG-E / RAS-10J2AVSG-E

50.990 ден
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP(sad)A+++ (8.60/5.10) МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ: 3200.00 W МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ: 4800.00 W ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 2500/3200 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ: 540 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ: 700 W ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 660.00 m3 КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ: 1.00 l/h НИВО НА БУЧАВА: 23.00 dB РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: ОД -15 ℃ ДО 46 ℃ МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: 10.00 kg МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА: 26.00 kg ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: до 30 м2 ФРЕОН: R32 ФИЛТРИ: ULTRA Pure филтер ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА: 780 X 550 X 290 mm ГАРАНЦИЈА: 3 години ИСПОРАКА: ПО ДОГОВОР

TOSHIBA SUPER DAISEIKAI 9 RAS-10PKVPG-E

73.490 ден
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP(sad)A+++ (10.6/5.2) МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ: 3500.00 W МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ: 4800.00 W ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 2500/3200 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ: 450 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ: 600 W ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 726.00 m3 КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ: 1.00 l/h НИВО НА БУЧАВА: 20.00 dB РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: ОД -15 ℃ ДО 46 ℃ МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: 14.00 kg МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА: 38.00 kg ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: до 35 м2 ФРЕОН: R32 ФИЛТРИ (yummi)lasma Air Purifier филтер ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА: 800 X 630 X 300 mm ГАРАНЦИЈА: 3 години ИСПОРАКА: ПО ДОГОВОР

VIVAX ACP-09CH25AEQI R32

22.999 ден
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP(sad)A++ (6.3/4.0) МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ: 3400.00 W МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ: 3370.00 W ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 2638/2930 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ: 732 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ: 733 W ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 520.00 m3 КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ: 1.00 l/h НИВО НА БУЧАВА: 38.50 dB РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: ОД -15 ℃ ДО 50 ℃ МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: 7.60 kg МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА: 23.20 kg ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: до 25 м2 ФРЕОН: R32 ФИЛТРИ: Филтер за прашина, Cold catalyst филтер ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА: 720 X 495 X 270 mm ГАРАНЦИЈА: 5 години ИСПОРАКА: Не е на лагер