Решенија за индустриски објекти мулти сплит системи и топлотни пумпи, од брендовите VIVAX, DAIKIN,TOSHIBA, PANASONIK, CARRIER, HISENSE, HAIER и NEO.

Електрон ББ им овозможува на своите клиенти најдобри можни решенија за нивните проблеми и дефекти. Очекувањата на клиентите за нас се предизвик кој успешно го остваруваме преку обезбедување на висок квалитет на услугата во краток временски период, бидејќи времето е важно и пресудно за клиентите.

ДПТУ Електрон-ББ ДОО Велес
ул. 8ми Септември бр. 108

Email: [email protected]

Телефони за контакт:
078 375 403
078 216 430
043 231 381
043 222 533